Vad är en Toll Bridge?

En vägtull bro är struktur som tillåter passage mot en avgift. Gemensamma i vägtrafiken, har avgiftsbelagda broar funnits i någon form i tusentals år. Modern avgiftsbelagda broar brukar gagna lokala, statliga eller federala myndigheter, och är en populär metod att stödja transport förbättringar och reparationer.

Toll broar började ursprungligen som privata företag. Om en väg passerade en privat ägare mark, kan ägaren avgiften för att utnyttja hans broar och vägar. Vägar som korsade stora vattendrag såsom floder även användas för att form av vägavgift, i utbyte mot flyttning passagerare över floden skulle färjkarlen arvode i pengar eller varor. som vägar kom att ägas av staten, avgiftsbelagda broar genomfördes för att finansiera vägbyggen och projekt renovering samt underhåll för själva bron. Även en utmärkt idé i teorin, kan en avgiftsbelagd bro orsaka vissa problem för både resenärer och anställda. Ineffektiva betalningsmetoder eller otillräcklig körfält med vägtullkabiner kan orsaka allvarliga trafik säkerhetskopior för miles bakom Toll bron. Många moderna avgiftsbelagda broar i tätbefolkade områden minska detta problem genom att låta många olika former av betalning och erbjuda månad eller år passerar som låter abonnenterna att snabbt passera genom ledningarna. I början, ett hinder eller en vägtull arbetstagare hindras ofta icke-betalare från att passera tullen bron. Idag, med de flesta avgiftsbelagda broar som verkar under ledning av regeringens hårda böter och biljetter trafik är vanligtvis straffet för att vägra att betala. Många vägtullkabiner funktionen slutna system krets video eller kameror som tar bilder av en felande bilens registreringsskylt och skicka böter eller biljett till ägarens hemadress.

Toll broar ofta tar inga avgifter för vissa typer av fordon. Bussar kan offentliga tjänstemän, och även vissa transporter lastbil inte betala för att passera. Men för att upprätthålla korrekta uppgifter om bron användning och statistik, nästan alla fordon fortfarande stanna vid de flesta vägtullkabiner innan de fortsätter på sina resor.

Många människor vill hänge sig åt välgörenhet eller "god karma" beteende när de passerar en vägtull bro. I vissa fall kommer en förare väljer att betala för nästa motorfordon liksom hennes egen, för att ge en främling en trevlig överraskning. Ibland kan detta leda till god karma kedja, där varje ny förare returnerar tjänst för nästa person i rad.

Många berömda broar över hela världen avgift vägavgifter för fordon övergångsställen, men de flesta gör inte betalt för att gå över bron till fots var tillåten. England London Bridge, Golden Gate-bron i San Francisco, och Dublins konstigt formade Ha'penny Bridge all avgift vägtullar. De flesta broar i städerna ut en vägtull endast vid införandet i staden eller i en riktning, för att undvika trafikstockningar och minska sjuk känslor för avgiftsbelagda broar i allmänhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.