Vad är Zymography?

Zymography är en teknik som utförs av biokemister i vilka partiklar som sprids med hjälp av en elektrisk laddning i en process som kallas elektrofores. Specifikt använder processen ett substrat där ett enzym som reagerar genom polymerisation med en polycrylamide gel, en vatten-baserad lösning gjorda av giftiga ämnen. Detta zymogram gel kallas natriumdodecylsulfat polyakrylamidgelelektrofores (SDS-PAGE). En biokemist utför zymography kommer att förbereda zymogram gel med hjälp av elektrofores metod. Vanligtvis denna metod sker i samband med kokning eller minska gel. Men i zymography, SDS-PAGE är gel hålls intakt. Efter detta steg är SDS del av det sammansatta bort med ett material som kallas Triton X-100 ™, en oxidation tvättmedel från BASF ™ företaget. Detta material förvaras vid 98 ° F (ca 37 ° C) under en lång tid i en avancerad inkubator. En biokemist kommer sedan fläcken resterande materialet med hjälp av antingen en svart eller blå förening. Detta möjliggör en forskare för att identifiera var och hur sker nedbrytning av enzymer i ämnet.

Medan SDS-PAGE gel är det vanligaste ämnet i zymography, kan andra typer av material kan användas för att identifiera uppslutningen hastighet och kapacitet av ett enzym. Många gånger detta inkluderar tillsats av stärkelse film för att hjälpa den visuella identifieringen.

biokemister och biomedicinska tekniker används ofta denna process i ett försök att lära sig nya former av enzymer. Genom att definiera graden av nedbrytning och rörelsemönster av ett enzym, kan de olika egenskaperna hos människor och djur proteiner identifieras. Detta används för viss genetisk forskning och analys samt narkotika-och applikationer medicin. måste Processen med zymography hanteras med försiktighet. Även om det kan i huvudsak ske med minimala säkerhetsåtgärder, någon vetenskapsman eller forskare hanterar materialet måste vara säker på att undvika fysisk kontakt. Både Triton X-100 ™ diskmedel och SDS-PAGE gel kan vara mycket giftigt för huden.

Det finns ett antal enzymer som inte svarar som förväntas denna process. Till exempel, D. melanogaster mag glycosidases kan överleva minskning processer i andra typer av mag-undersökning. Dessutom kommer det att överleva upphettning ända upp till 122 ° F (ca 50 ° C), väl förbi den nivå som krävs i den traditionella zymographical processen. När ett enzym överlever processen utan helt smälta SDS-PAGE gel, en ökad band resolution ses på slutfasen. Detta kan orsaka problem med att få rätt resultat från zymography processen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.