Vad är Chemtrails?

Chemtrails är grunden för en teori som anger vissa contrails kvar jetflygplan inte bara kondens, men innehåller kemikalier eller biologiska ämnen avsiktligt sprejas på ovetande allmänheten för en oidentifierad ändamål. Termen Chemtrails kommer från uttrycket "kemiska spår," likt contrail härrör från kondens spår. " Chemtrails inkluderar inte gröda damning eller kemikalier under antennen försök att bekämpa bränder. Ordet avser endast antenn stigar som sägs vara skapad av den högt belägna utsläpp av ämnen som inte finns i vanliga contrails, vilket resulterade i uppkomsten vad förespråkarna anser vara okarakteristiskt himmel spår.

Chemtrails konspirationsteori, eftersom det är känt, som inleddes 1998, efter att Air Force Air University skapat ett strategidokument fylld med hypotetiska scenarier för att behålla framtida militära dominans. Conspiracy teoretiker anklagade flygvapnet att använda flygplan för att spraya ovetande amerikaner med okända ämnen. Dessa flygplan skapade ovanliga contrail mönster, kallad "Mystery contrails. " Undersökande journalisten och författaren William Thomas krediteras med mynta uttrycket "chemtrails" när han rapporterar om frågan fått nationell uppmärksamhet.

Förespråkare av denna teori säger att chemtrails kan skiljas från contrails på olika sätt. Inte nog med att de håller längre, men de är också tjockare och mönster form som liknar "X" s, galler, och över kläckts eller parallella linjer. De blir ofta stripig "moln" som förenas för att bilda en slöja. Chemtrails är också påstods ha färg spektra i bäckarna. Omärkta eller militära flygplan som flyger på ovanliga höjder eller höga koncentrationer av himmel spår i ett område visar också deras närvaro. p

Chemtrails är i allmänhet vara giftiga, även om supportrar oense om deras syfte. Idéer varierar från godartade åtgärder som att vaccinera medborgare mot sjukdomar och bioterrorism och den globala uppvärmningen mildrande åtgärder, till mer olycksbådande scenarier som ID-spårning, militära vapen provning, kontroll kemiska befolkning och biologisk krigföring. Symptom sägs alltifrån influensaliknande förhållanden, inklusive nacksmärta och magkramper, till svår andnöd liknar lunginflammation.

forskare, universitet, publikationer, och regeringar runt om i världen har förnekat förekomsten av chemtrails. Förenta staterna fått så många klagomål om att NASA utfärdade EPA, FAA och NOAA ett gemensamt publicerade faktablad under 2000 som förklarar hur contrails bildas och beskriver deras kända och potentiella effekter på temperatur och klimat. Andra länder-däribland Storbritannien och Kanada, där chemtrails som påstods vara förhärskande-har också kraftfullt tillbakavisat Chemtrails konspirationsteorin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.