Vad är en Spång?

En logg bro är en bro som är tillverkat av avverkning en logg över en flod. Det finns ett antal varianter på de grundläggande Spång, inklusive broar som faktiskt är ganska komplexa och avsedda för långvarig användning. Loggen bron är troligen den äldsta bro kända människor, med minimal ansträngning som krävs för att installera de mest grundläggande av log broar.

Människan är inte ensamma om att bygga broar log. Ibland gör naturen log broar utan någon hjälp. Träd som växer nära vattendrag kan falla naturligt, särskilt under kraftiga regn när marken blir alltför sumpiga efter rötterna till trädet att greppa. I detta fall kan trädet falla över floden, skapar en naturlig brygga som kan bestå i flera år innan det slutligen ruttna bort. Sådana broar används ibland av djur som en naturlig passage, och människor har varit kända för att göra detsamma. I en grundläggande Spång, är ett träd i närheten av en flod avverkat passera den, eller ett fällt träd dras till en plats där en brygga är önskvärt. Den övre delen av bron kan utformas för att skapa en plan gångväg, vilket gör bron säkrare och bekvämare att använda, och vissa människor också installera spår som kan greppas av säkerhetsskäl, eller luftledningar gripits av människor som passerar över bron. Eftersom log broar kan bli slick, särskilt på vintern, ett hugg järnväg kan vara en mycket god idé för säkerhet. är mer avancerad log bryggor byggda med flera stockar fällas ihop för att skapa en bred bro. Toppar av stockarna kan utformas, eller plank kan läggas över dem för att göra en plan yta för att gå eller köra bil. Dessa typer av broar kan rymma flockdjur och fordon samt människor. Om bron är högt, kan buttressed stöder skapas för att säkerställa att bron är säker.

Personer som vill ha en stock bro till sista vilja installera Fästen innan man lägger bryggan in grus eller sten Fästen skapa dränering på var sida om bron, vilket minskar risken av röta i området där bron är i kontakt med marken. Bron kan också bli ont om förstärkning, som stöds med pelare och byggnadsställningar, och på annat sätt säkras så att den blir så stabil som möjligt. För extra hållbarhet kan behandlat virke användas, med trä motstå mögel, mögel, röta och insekter som kan äventyra integriteten i bron.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.