Vad är nitrilhandskar?

Nitril handskar är gjorda av syntetiskt latex. De innehåller inga latexproteiner och ger utmärkt motstånd mot punktering och tårar. Nitril är tre gånger mer punkteras motståndskraftiga än gummi och kan användas för att erbjuda överlägsen resistens mot många typer av kemikalier. Till skillnad från andra latexhandskar, nitril har låg motståndskraft mot friktion och är väldigt lätt att glida på . Det finns några andra skäl som nitril är mer populära än andra latex eller handskar vinyl, inklusive en högre grad av flexibilitet och överlägsen lösningsmedel motstånd. När du väljer en handske, finns det några saker att tänka på. Du bör överväga hur mycket skydd du behöver, handskens kvalitet och hur det görs, och om du har några allergiska reaktioner på handskens material. i tillverkningsprocessen av latex, vinyl och nitril, där är standardmått tillämpas på handskar. För att betygsätta skyddande egenskaper handsken, de är graderade från 1 till 3. Handsken som tar emot en medicinsk grad betyder att den har fått högsta betyg skydd. Dessa handskar är noggrant testade för att klara FDA: s krav.

Nästa grad är hög risk kategori. Dessa används inom akutsjukvård områden, exempelvis ambulanspersonal. En mycket hög tester krävs för att säkerställa ett korrekt kraven uppnås.

Nästa nivå är verktyget grade . Dessa är inte avsedda att användas inom det medicinska området och de är inte testade för några FDA specifikationer. Men dessa handskar rekommenderas för jobb som kräver handskydd som måleri. The American Society for Testing and Materials (ASTM) reglerar standarder för handskar nytta grad.

I nitril, pulver till exempel majsstärkelse tillsätts för att sätta på handskarna så enkelt som möjligt. Nitrilhandskar kommer i olika storlekar för att passa alla händer, från extra small till extra stora. Nitril handskar kan göras i olika texturer, manschetten längder och tjocklek. Nitrilhandskar bör inte förvaras under stark ljus eller värme som kan göra gummit sönder snabbare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.