Vad är en EMF Meter?

Vare jakt spöken eller kontroll av ett hus elektriska strömmar, elektromagnetiska fält meter (EMF meter) är det bästa sättet. EMF mätare mäta AC och DC ström eller fält av el inom ett visst område. Känsligheten i verktyget kan variera beroende på modell och tillverkare, men de flesta kan mäta ett fält av elektromagnetisk aktivitet mellan 60 och 50 hertz (Hz). Andra EMF upptäckt meter kan detektera fält så låg som 20 Hz, men dessa är kostsamma och i allmänhet endast används inom vetenskaplig forskning. Det finns två grundläggande EMF mätare sorter, analoga och digitala. En analog EMF-mätaren ger användaren möjlighet att läsa resultaten allteftersom de sker på ett område som präglas av olika linjer och mått. En digital EMF mätare visar resultaten på en digital skärm. Alla har sin egen distinkta fördelar, med förespråkare av antingen typ hävdar att de valt EMF mätare är mer exakt. Inom dessa två finns det otaliga funktioner som är tillgängliga för konsumenten, inklusive lampor som blinkar för att signalera en plötslig förändring i elektromagnetiska fält, eller ljud ljud som kvittrar och piper för att indikera samma.

Utanför vetenskaplig forskning, elektriskt arbete och hem förbättring har EMF mätare vuxit i popularitet i pseudovetenskap för paranormala undersökningar. Även allmänt ifrågasatta av många, är det tron på dem inom detta område att när ett spöke eller ande är närvarande, kommer att elektromagnetiska fält förändras i frekvens, eller, enklare uttryckt, kommer det att finnas en plötslig spik eller skaka av energi. Detta är den skenbara resonemanget bakom den gemensamma känslan av hårstrån stiger på baksidan av någons nacke-att en förändring i den elektriska strömmar i luften reagerar med kroppens egna inbyggda sensorer. Som EMF mätare paranormala användning stiger, är konsumenterna konstatera att den totala kostnaden för grundläggande modeller droppar, på grund av den snabba ökningen i popularitet.

Detektion av elektriska fält med en EMF mätare kan också variera beroende på vilken sort som används. Vissa kan bara analysera förändringar i elektromagnetiska fält över tid, eller elektromagnetiska fält som genereras från Manmade källor, eller AC strömmar. Andra typer kan mäta fysisk våglängder i jordens magnetfält, även känd som DC strömmar. Vissa EMF mätare kan mäta båda. En del människor föredrar det ena eller det andra, medan allvarlig paranormala hobby eller hemma buffs förbättring tycker det är bra att ha en mätare som kan läsa båda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.