Vad är Geoengineers?

Geoengineers är professionella att hitta sätt att manipulera miljön för att bekämpa förändringar i temperatur och väder. Ändra jordens atmosfär kan verka som en omöjlig bedrift, men geoengineers göra detta genom att ta bort växthusgaser och kontrollera andra faktorer som påverkar stämningen direkt. som den globala uppvärmningen utgör ett allvarligt hot mot atmosfären, är Geoengineering blir mer av en prioritet och en välbehövlig begrepp. Geoengineering handlar om uppvärmningen påverkar gaser, koldioxid och andra kemikalier i atmosfären som orsakar uppvärmningen. Arbetet med en geoengineer är att fastställa metoder för att eliminera gaser samt minska jordens temperatur genom vetenskapliga metoder.

Geoengineers ständigt försöker hitta nya sätt att kyla ned temperaturen på jorden. Till exempel har geoengineers anses lansering miljontals speglar i rymden för att reflektera solen. De har också betraktas som utsläppande aluminiumfolie över stora delar av öknen för att reflektera värme, har dock båda idéer visat alltför dyrt att införa.

Ingenjörerna tror att om de kan släppa den globala temperaturen på jorden kommer att bli bättre av. Ett mer realistiskt alternativ som geoengineers har använt är att försöka formulera moln på egen hand, som kallas kallas moln ljusnar. Genom förtjockning befintliga moln och skapa nya, ingenjörerna kan minska den mängd sol som träffar jorden och ökad nederbörd och regn. Det finns vissa frågor som geoengineers studie för att få sina kunskaper-det mest viktigt är kemi, botanik, ekologi, meteorologi, och atmosfären. Ingenjörer kombinera dessa patienter för att fastställa nya sätt att ändra atmosfären.

Även Geoengineering kan ha en positiv inverkan på jorden, det civila samhällets många grupper runt om i världen fördömer idén att geoengineers skulle påverka klimatet. Dessa samhället anser att effekterna störa jordens atmosfär kan orsaka mer skada än nytta. De anser också att ett geoengineer idéer och experiment kan få förödande konsekvenser för ekosystemet.

Enligt Wall Street Journal, Geoengineering vann, inte helt lösa globala uppvärmningen och det är inte vara en teknisk fix, men geoengineers kan eliminera användningen av fossila bränslen, skapa hållbarhet och minska antalet koldioxidutsläpp som orsakar den globala uppvärmningen. En sak är säker-Förvaltningen av miljön är avgörande för välbefinnandet i jordens framtid. Mänskligheten och ekosystemen kommer i hög grad påverkas av hur nuvarande generationer hantera klimatförändringarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.