Vad är en Cadastral karta?

En cadastral karta är en karta som ger detaljerad information om fast egendom inom ett visst område. Ett enkelt exempel på en fastighetsregistret karta kan vara en karta över en by som visar gränserna för alla skiften eller partier i byn, men fastighetskartor kan visa andra typer av områden. Dessa kartor är vanligtvis upprätthålls av regeringen, och de är en offentlig sanning, alla som vill gå till det kontor som handhar bokföringen kan be att få se dem.

Kallas även fastighetsregister eller fastighetsregister kan en fastighetsbeteckning karta innehålla ett antal detaljer, inklusive information om skattesatser, vem som äger marken, vilka typer av strukturer är närvarande, vad områdesindelning finns i regionen, och så vidare. All denna information är avsedd att contexualize det område på kartan genom att ge tittarna med så mycket uppgifter som möjligt om landet. Ett viktigt inslag i en fastighetsregistret karta är att det bär detaljerad information om platsen. Dessa kartor inte bara visar gränserna för partiet linjer, ger de mätningar på varje parti och kan använda GPS-platser också, så att man tydligt förstår om allting på kartan är i verkligheten. En cadastral karta kommer också att belysa särskilda landmärken som människor kan använda för att orientera sig i kartan, inklusive byggnader och naturliga funktioner såsom sjöar och vattendrag.

Kartan ger också människor med information om äganderätt, och en historia av rättigheterna i området. Fastighetskartor kan visa vem som behåller gruvdrift eller timmer rättigheter, till exempel, i motsats till vem som äger marken. Kartan kan också ge en historia av ägarna, eller en genomläsning genom gamla kartor kan ge människor med denna information. Kartorna kan också i detalj hur marken används, så att människor är intresserade av markanvändningsmönster kan enkelt identifiera områden av intresse.

Dessa kartor uppdateras regelbundet basis. Det är en bra idé att hålla reda på fastighetsregistret, som information kan förändras. Fastighetsägare skulle också vara bra att anlita en besiktningsman för att bekräfta att deras egendom följer informationen på kartor. Om till exempel flyttar en granne ett staket skulle det skurna i en fastighetsägares mycket, och om situationen inte känns igen och adresser, i vissa samhällen skulle få grannen att hålla marken bifogas vid staketet efter en viss tid tid har förflutit.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.