Vad är Skogsbruk Maps?

skogsbruk kartor lämna ut information om skogarna på en viss plats. En sådan karta, till exempel kan omfatta ett län eller en hel provins. Olika kartor ger olika information. Vissa kanske framgår fördelningen av snår i det aktuella området. Andra kan utarbetas för att visa risken skogsbrand i ett område.

Många länder behålla skogsbruk kartor. Detta ansvar ligger vanligtvis på ministerium som ansvarar för skog och skogsbruk. På vissa platser är dessa kartor bara utvecklat för statligt kontrollerad jord. Det finns också tillfällen när dessa kartor skapas av byråer som inte förknippas med någon regering. Eftersom det finns ett så brett utbud av information som kan överföras på skogsbruket kartor finns det ofta många kartor avsedda för en enda område. Skogsbruk kartor har vanligtvis relevanta titlar att hjälpa dem som är intresserade fastställa vilket som bäst passar deras behov. Till exempel visar världen skogsbruk distribution karta var på jorden i barr-och lövträ produktion är belägen. p

skogsbruk kartor kan användas för att kommunicera densitet. Vissa kan visa hela tätheten av ett visst skogsområde. Detta kan innefatta information om mangrove, tät skog och öppna skogar alla på en karta. Andra kan bara visa densiteten hos en viss typ av växtlighet i ett visst område. Till exempel visar Limpopo snåret kartan endast snåret distribution för att provinsen i Sydafrika. Ibland speciella skogsbruk kartor utarbetas för statligt ägda skogar som är populära turistmål. Dessa kartor ger i allmänhet en hel del detaljer av intresse för besökare. Det kan handla om platser för inkvarteringar och bränslepåfyllning stationer. Skogen attraktioner, såsom vandringsleder och vattenfall, troligen också att tas upp.

Skogsbruk kartor, både de utvecklade för allmänt bruk eller för turister, tenderar att ha många av de egenskaper som andra typer av kartor . Till skillnad från vissa specialiserade kartor, de normalt inte kräver någon speciell kunskap för att förstå. De har oftast enkla legender och vågar. Namnen på städer eller huvudstäder kan anges. Det är också vanligt att några gränser ska visas.

Skogsbruk kartorna är ibland tillgängliga för visning på Internet. När detta är fallet, har många interaktiva funktioner som gör det möjligt för människor att snabbt få detaljerad information eller synpunkter. Människor som behöver tryckta exemplar kan vanligtvis begära dem eller köpa dem från de utfärdande myndigheterna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.