Vad är Mouse Cytokine?

En mus cytokin är ett protein som utsöndras av immunsystemet hos en mus. Cytokiner används för cell signaling, skall kunna överföra information mellan celler för att reglera immunsvaret och andra aktiviteter. När celler är skadade, sjuka eller på annat sätt äventyras, är cytokiner deltar i immunförsvaret. Dessa proteiner finns i andra djur, t. ex. människor, och ett antal olika cytokiner har identifierats, däribland breda klasser av cytokiner såsom lymfokiner, interferoner och interleukiner. på mus, en mus cytokin fungerar som en del av kroppens regelsystem. Utanför mus, en mus cytokin kan vara ett användbart diagnostik och forskning verktyg som en del av en mus cytokin panel. En cytokin panel, är ett okänt prov utvärderas för att avgöra vilka cytokiner är närvarande, och i vilka nummer. Detta i sin tur ger information om hälsa organismens provet kommer från, och ger specifik information om immunförsvar. Sådana paneler kan även användas för att lära mer om händelseförloppet i en immunsystemet.

vanligast, laborationer paket en uppsättning av mus cytokiner tillsammans, med 14-16 cytokiner är gemensam. De kan sättas samman i ett kit som innehåller allt som behövs utom provet. De cytokines böjs med ämnen som fluorescerar eller chemoluminesce, och under panelen, de utgör "smörgåsar" med cytokiner i provet. Intensiteten av fluorescens eller luminescence anger koncentrationen av cytokiner i provet.

Forskare studerar möss kan använda en cytokin test för att se vilka cytokiner finns i sina forskningsområden, och i vilka koncentrationer. Denna information kan användas som en del av forskningen, spåra förändringar i immunsystemet, se hur olika saker kan påverka immunförsvar, och så vidare. Forskare identifiera och samla information om specifika cytokiner, kan de använda denna information för att lära sig mer om deras funktion, utlöser vad deras produktion, och så vidare.

Mus cytokine kit finns från många labb och vetenskapliga leverantörer som lager saker som ELISA kit, olika antikroppar, och så vidare. Det är också möjligt att erhålla cytokiner från andra arter för andra typer av forskning, och för användning vid diagnostik och behandling. De cytokiner kan sändas i en mängd olika format, beroende på behovet av köparen, och vissa bolag erbjuder specialpriser för bulkköp som de som görs av stora laborationer som kan ha ett behov av stora mängder cytokiner för forskning och utveckling .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.