Vad är ett naturligt tal?

ett naturligt tal, som också kan kallas räkna nummer representeras av siffrorna från 0, 1, 2, 3 . . . genom till oändlighet. I matematik lag, måste det finnas ett oändligt antal naturliga antal siffror, eftersom varje naturligt tal definieras delvis av att ha ett nummer som följer det. Dessa siffror är också heltal, inte bråktal eller decimaler, och kan användas för att räkna eller beställning. Den främsta skillnaden mellan ett naturligt tal och ett heltal är den naturliga tal, med undantag av noll, är bara positiva. Det finns inget nummer under noll, och ett naturligt tal kan inte följas av noll, såsom är fallet med -1,0. Huvudsak denna definierar naturliga tal som något noll eller under det som är hela och inte fractional. Noll anses allmänt vara den enda naturliga tal som inte är positiv.

Begreppet noll utvecklats långt efter civilisationer började med att räkna tal. Tidigaste uppgifter om att räkna nummer 1-10 dag till över 4000 år sedan, när användningen av särskilda skriftliga kod för att beteckna plats användes av babylonierna. Egyptierna skrev hieroglyfer för varje siffra, men det var inte förrän omkring 1000 f. Kr. att begreppet noll skapades av Mayafolket och Olmec civilisationer.

Även om Olmec och Maya grupper visar den första inspelningar av användningen av noll, även begreppet noll utvecklats i Indien, den 7: e århundradet f. Kr. . Det var den indiska användning, snarare än Mesoamerican använda som antogs av civilisationer som grekerna. Det finns många sätt som naturliga tal kan användas i matematik applikationer. De kan begränsa problem genom att föreslå att svaret måste vara ett naturligt tal. De är också studeras i en särskild tillämpning inom mängdlära, matematik som utvärderar uppsättningar av saker. Talteori kan utvärdera naturliga tal som en del i uppsättningen av heltal eller på egen hand för att se om de beter sig på visst sätt eller uppvisar vissa egenskaper.

Kanske en av de största användning av naturliga tal kommer till oss mycket "naturligt. " När vi är unga vi lära oss att räkna från 0 och framåt. Även yngre barn kan lätt börja lära sig skillnaden mellan ett och två, eller förklara hur gamla de är. Denna studie fortsätter som barnen börjar skolan och lär sig att manipulera naturliga tal, hur man multiplicera, dividera, lägga till och dra ifrån dem. Först efter begreppet naturliga tal har lärt mig är att begreppet infördes heltal, och risken för negativa tal, som kan förvirra en del barn i början, det brukar lära sig som fjärde eller femte klass på snart.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.