Vad är en grön Engineer?

En grön ingenjör är någon som åtgärder variabler, utför analyser, design system och förbättrar befintliga produkter och processer med stor uppmärksamhet för en långsiktig hållbar miljö. Liknar traditionella ingenjörer måste gröna ingenjörer uppfylla eller överträffa de tekniska kravspecifikationerna, förväntningar lönsamhet och mänsklig välfärd skydd i sina forsknings-och utvecklingsarbete. Green ingenjörer gå ett steg längre, skapa mönster som hindrar uppkomsten av föroreningar. Dessutom gröna ingenjörer oftast måste kvantifiera de negativa konsekvenserna av föroreningar på ekosystem.

Oavsett speciell bransch han eller hon är inblandad i en grön ingenjör ändrar standardrutiner och vedertagen så att de är "grönare ", eller mer miljövänliga. Standardrutiner som kan ändras för att öka återvinning av material, lägre kostnader för kontroll av föroreningar, minska energiförbrukningen och använda mindre skadliga kemikalier. Green ingenjörer kan också delta i koldioxid kvarstad, utsläpp och avfall minskas, utveckling av bränsleceller, miljöövervakning för att minska växthusgaserna och makt mätning analys. Det vanligaste användningsområdet av grön tekniska koncept är i utvecklingen av energieffektiva system och system som utnyttjar alternativa energikällor, såsom sol, vind, jordvärme och tidvattenkraft. En grön ingenjör kan också arbeta med att designa och driftsätta bättre system för lagring av energi såsom batterier och kondensatorer, eller som han eller hon kan övervaka tillståndet för energisystem, inbegripet nödvändiga reparationer. Andra gröna tekniker kan fokusera på tillverkning säkrare, tystare blad vindkraftverk eller bestämmer hur man kan förbättra överföring av makten från solcellsmoduler i avlägsna områden med större elnätet. Också känd som en miljöingenjör, ett grönt ingenjör typiskt måste få en kandidatexamen i teknik och delta i praktisk praktikplatser som studenter. Detta akademisk bakgrund och erfarenhet som krävs för de flesta nybörjar positioner i innovativa miljövänliga teknikområde. I många länder måste gröna ingenjörer följa lanseringen krav genom att fylla fortbildning lektioner och seminarier, passerar tentor och få relevant arbetslivserfarenhet. Det finns också ytterligare mandat för re-lanseringen som grön ingenjörer måste uppfylla.

Växande oro för effekterna av globala klimatförändringar, höga bränslekostnader, expanderande energi restriktioner och ökad oro säkerhet i samband med mer traditionella kraftkällor som har orsakat efterfrågan på gröna ingenjörer att expandera snabbt. Olika offentliga och privata enheter sektorn över hela världen arbetar samarbeta för att stärka grön tekniska framsteg i en myriad av industri-och tillverkningsprocesser.

A regeringens organ eller andra organ som ansvarar för miljöfrågor är ett bra ställe att få information om att bli en grön ingenjör. För att bli en grön ingenjör i USA, kontakta amerikanska Environmental Protection Agency (EPA). EPA erbjuder information för grön teknik lärare och studenter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.