Vad är Solar Cell Energy?

Forskarna ständigt söker efter olika former av förnybar energi. Solcell energi är en sådan form av makt. Denna typ av energi är beroende av speciella drivs sol anordningar för att omvandla solljus till elektricitet.

Solcell energi produceras genom solceller effekt, en fysisk process under vilken Solcellerna omvandlar solljus till makten. Elektromagnetisk strålning från solen genererar en elektrisk ström som driver dessa solceller, eller solceller eller moduler, skapar förnybar energi. är solens energi består av fotoner. Dessa fotoner är som små behållare av makt, och hålla olika nivåer av energi. Nivån för varje photon makt beror på dess individuella våglängd av ljus. När dessa fotoner träffar en solcell som skapats för att utnyttja sin makt, kan de tas upp, vilket fotonen är energi som absorberas av en elektron i cellen. Cellen kan då generera en elektrisk ström med ström från fotonen.

Även solceller användes en gång i rymdprojekt ensam, de finns nu i många områden på jorden. De är tillverkade av halvledare, vilket ofta innehåller en kisel bas. Detta gör det möjligt för celler att absorbera och frigöra den energi som överförs från ljuskällan. kan en mycket liten enhet, som en miniräknare, drivas med solenergi. Solcell energi kan också användas i stor skala, till exempel genom användning av solpaneler eller moduler som kan driva hela byggnader. Satelliter körs på solceller, som vissa hela elsystem. Akut vägskyltar, prickar, ring lådor, parkeringsljus mycket och många andra föremål som används för allmänheten dagligen drivs av solcell energi.

Under en solig dag genererar solen cirka 1000 watt solenergi per kvadratmeter (. 000621371192 mile). I teorin är detta tillräckligt med energi för att planeten. För att göra detta, många vetenskapsmän och ekonomer är överens om att kostnaderna för solceller per watt kommer att behöva minskas, medan deras effektivitet kommer att behöva höjas.

Många solenergi företag är för närvarande inriktad på utveckling av högeffektiva solceller. Dessa celler kan producera mer el per watt. Högeffektiv celler är populära eftersom de anses vara kostnadseffektiva och ett billigare sätt att producera solcell energi. Även solenergi celler kan bli dyrt, har de oftast en livslängd på minst 20 år. Kostnader för solenergi enheter makt energi är beräknat på per watt i genomsnitt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.