Vad är Residential Load?

Residential belastning är en term som används för att beskriva den mängd el in i en bostad vid en given tidpunkt. Mängden el uppehållstillstånd kan komma åt är normalt begränsas av storleken på sin tjänst droppe. När bostäder byggs eller elektriska system är renoverade, måste en elektriker utföra ett antal beräkningar för att uppskatta högsta bostadshus last för att bestämma hur systemet ska läggas ut, med målet att förhindra elektriska problem genom att överbelasta systemet. I vissa regioner i världen, har utilities främjat program laststyrning som är avsedda att kompensera för åldrandet elnät genom att hantera användning av makt vid rusningstid. Dessa program genererar också besparingar för allmännyttiga kunder, hjälpa dem att spendera mindre på el. Laststyrning program kontrollen hög belastning elektriska apparater som varmvattenberedare och kylskåp, skjuta elanvändning under rusningstid för att frigöra maktresurser. Till exempel en varmvattenberedare kan automatiskt klickar du på när termostaten bestämmer att vattnet inne börjar svalna, men under en belastning förvaltningssystem, skulle värmaren stanna bort, klicka på senare när efterfrågan på el i hela nätet är inte så hög.

Bostäder ladda beräkningar fastställa beloppet av tjänst släppa lämpliga till en bostad, vilken typ av ledningar som bör användas och hur kretsar bör ordnas. Elektriker utför även beräkningar för att bestämma uppvärmning och kylning behov av en struktur så att det bästa systemet kan installeras. Ett system som är för liten kommer inte att räcka, medan ett system som är för stor kommer att vara ineffektivt. Installera rätt system kommer att sänka energikostnaderna och hålla temperaturen behagligare.

Nytta basera debitering på bostads belastning. Hus som använder mer än den genomsnittliga kommer att faktureras mer, vilket speglar den ökade belastningen de släpper ut på nätet, medan hus som förbrukar mindre ström kommer att belönas med lägre priser. Detta system är utformat för att främja energieffektivitet och för att hålla nätet fungerar. Elräkningar bryter vanligtvis ner energianvändningen för sina kunder, och kan innehålla mätningar av maximal belastning bostäder så att folk kan se när de använde mest energi.

Många nationer har mött de ökade kraven på elektriska nät till följd av ballongflygning populationer. Eftermontering och ersätter nät är dyrt och tidskrävande, och kan orsaka avbrott i elektriska tjänst. Som ett resultat har en del nät har möjlighet att nå en bedrövad stat, vilket innebär att problemen med el tilldelning endast kommer att öka i framtiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.