Vad är ett neuralt algoritm?

En neurala algoritm för att beteckna den en bit kod som används i neurala programmering. Det är här ett neuralt nätverk simulerar specifika beteenden och egenskaper i den mänskliga hjärnan. Programmerare tala om neurala programmering som en process som utvecklats från äldre system, där dagens neurala programmering gemenskap bygger på principer om artificiell intelligens presenteras årtionden sedan. Den neurala algoritm är en särskild del av neurala system som hjälper till att underlätta en av de större rollerna neurala programvara. Det ger ofta för att kombinera olika data för en speciell följd, där det neurala algoritm fyller luckorna ungefär som en människa cerebral process skulle göra, till exempel i ett begränsat synfält. I artificiella neurala programmering görs detta genom att projicera från kända data att presentera ett troligt resultat.

Många neurala algoritm uppställningar innebära att en känd ingång, och lägger till ytterligare en typ av "utbildning data" för att få ett slutresultat som kombinerar båda. Utvecklare titta närmare på maskininlärning för att definiera hur väl deras neurala algoritmer producerar förmågan hos ett datorprogram för att lära. Utöver detta finns en mängd olika typer av neurala algoritmer avsedda för olika mål och genomförs på olika sätt.

Programmers ofta innehålla detaljerade diagram för att visa hur varje del av ett neuralt algoritm smälter i mixen. Dessa får publiceras i tryck eller på webben för att hjälpa en offentlig utvecklare tolka vad en programmerare eller teamet har gjort med ett neuralt algoritm för att stärka en mjukvara. Liksom all planering bygger neurala algoritm utveckling i hög grad på traditionella språk och kodning, standarddokumentation praxis och tydlighet från det ursprungliga teamet att göra resultatet tillgängligt för en bredare publik. Utan detta blir det svårt att översätta den ursprungliga syfte och funktion hos en algoritm eller program.

Tillsammans med grundläggande roller inom områden som logistik och empiriska vetenskaper, neurala applikationer har blivit populär i osannolika ställen. En av dessa är i hästkapplöpning, där utvecklare av datorprogram nu hävdar att neurala algoritmer kan användas för att effektivt kunna förutsäga resultaten. Även om dessa typer av användningsområden liknar andra gemensamma rutiner för neurala software design, det är tveksamt hur väl neurala applikationer kan förutsäga en viss händelse. Intresset för att använda ett neuralt Algoritmkonstruktion att spåra data-rich händelser som lagerförändringar marknaden är stor nog att se till att neurala planeringen kommer att bli en stor del av framtida insatser för att utveckla datorprogram som hjälper människor på särskilda automatisk sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.