Hur är konstsnö Made?

Ett antal turist-orienterade städer i tempererade eller varma platser med stora, isolerade byggnader fyllda med konstsnö för folk att åka på. Dessa konstgjorda snö backarna finns i Tyskland, Japan, och även vissa länder i Mellanöstern, såsom Dubai i Förenade Arabemiraten. Dessa strukturer leder till realistiska letar och känsla för snö snowboard och skidåkning året runt. Konstsnö produceras också i underhållningsbranschen för att användas som en sido-eller bakgrund. Hur är det möjligt att tillverka konstgjord snö? Flera komponenter är nödvändiga. Första väggen av strukturen innehåller snön ska isoleras mycket väl. Dubbelklicka flådda isolerade väggar är vanligt förekommande. I vissa konstsnö sluttningar, är isoleringen så bra att det skulle ta veckor för snön att smälta, även om alla kylsystem som var avstängda.

Snö skapas på taket av byggnaden där "snö Guns "använder tryckluft för att brand små iskorn (10 micron diameter) i ett moln av finfördelat flytande vatten. Giant kylsystem minska den totala temperaturen inuti till -8 ° C (17. 6 ° F). Ibland andra Frömaterial förutom is-pellets används, såsom magnesiumjoner, kalcium, eller lerpartiklar eller organiska ämnen. De små föroreningar kommer att arbeta i viss utsträckning. Utsädet material som gör den mest realistiska ser konstgjord snö är ett frystorkat pulver protein som härrör från bakterien Pseudomonas syringae kallas Snomax?, Men is-pellets används oftast.

Som utsädet partiklar färdas genom vattenånga och ner mot golvet, samla de snökristaller och förvandlas till konstsnö. Tanken är att alla partiklar att frysa innan de når marken. Underneath the floor, som använder glykol och flytande ammoniak sval golvet ytterligare och skapar en perfekt stoppning av konstgjord snö som noggrant simulerar naturliga förhållanden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.