Vad är en industriell ingenjör?

En industriell ingenjör arbetar i en kombination av teknik och affärsläge. Produktionsteknik är en bred kategori som kan leda till många yrkesval, till skillnad från andra, mer specialiserade typer av ingenjörer. Industrial ingenjörer arbetar i miljöer där de kan öka effektiviteten och spara pengar som företagen. Dessa tekniker är de enda som är utbildade för att förbättra både produktivitet och kvalitet.

dagliga sysslor i industriell ingenjör varierar. De analysera processer och system av företag och räkna ut hur man kan göra saker bättre. Detta innebär att eliminera slöseri med tid, pengar, resurser och energi. Framgångsrik industriell ingenjörer ofta främjas i ledande befattningar.

Industriell gäller tjänstesektorn samt tillverkningsföretag. Industrial ingenjörer kan arbeta inom underhållning, sjöfart, hälsovård eller logistik. Inom dessa områden kan de ge mer effektiva och lönsamma lösningar, förbättrad kundservice, bättre produkter och förmågan att göra mer med mindre. Dessutom kan Industrial Engineers göra arbetsmiljön säkrare, snabbare och enklare för de anställda. Dessa ingenjörer förbättra utformningen av produkter och minska kostnaderna i samband med teknik. En industriell ingenjör kommer att analysera, utvärdera och förbättra produktionsmetoder att besluta hur ett företag bör använda sina resurser, t. ex. utrustning och arbete. Dessa typer av ingenjörer kan arbeta antingen som konsulter eller interna chefer. De måste bli experter på nuvarande tillverknings-och produktionsprocesser i bolaget, samt i företagets historia, såsom dess kultur, problem och utmaningar.

Industrial Engineers träffa företagsledare följa tillverkningsprocessen och granska produktionsdata. De förlitar sig på information från andra, men ibland också observera för sig själva. Meddelandet av förslag till verksamhetens chefer kan vara den mest obekväma uppgiften för en industriell ingenjör. Ingenjörer måste vara finkänslig men måste stå fast vid sina rekommendationer eftersom det i slutändan, deras förslag att hjälpa företaget att bli starkare och mer produktiv.

Den som vill bli industriell ingenjörer ska få en kandidatexamen i produktionsteknik. 70% av dessa tekniker arbetar på tillverkande företag i församlingen, bearbetning eller administrativa avdelningar. Fördelar med en karriär som en industriell ingenjör omfatta goda arbetsförhållanden och givande resultat. Arbetet kan vara utmanande och timmar lång, men de flesta industriella ingenjörer tycker att resultatet är tillfredsställande. Dessutom ökar varje projekt en industriell ingenjör kunskaper.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.