Vad är en Materials Scientist?

Varje material i universum är strukturerad på ett visst sätt. Ett material som vetenskapsman undersöker denna struktur för att få färsk information om hur du skapar nya material. I grund och botten är ett material som vetenskapsman en person som söker efter ny kunskap om material. Till exempel i juli 202C Stanford Institute for Material Science upptäckt ett nytt material som liknar kisel men bättre. Experimentera med olika kemikalier och material gör det möjligt för forskare att avgöra hur nya material kan användas för att förbättra världen.

De flesta av de saker som människor använder i sitt dagliga liv som tvål, skor, smink koppar, containrar, och mycket mer skapades allt av ett material som vetenskapsman. Forskarna är mest känd för den roll de spelar i skapandet av förpackningsmaterial. Det huvudsakliga målet med ett material forskare är att förstå gamla material så att nya material med bättre egenskaper kan skapas. De material som skapas kan vara något så enkelt som kosmetika till något mer komplext som ett datachip. Material forskare undersöka ett brett utbud av produkter och teknik och arbetar med olika företag för att utveckla nya material.

Material vetenskapsman ofta studera sammansättning och struktur material för att bygga nya saker. Förutom nya skapelser, kommer forskaren också finna former för att förbättra redan existerande material. Lära sig att stärka material så att saker är mer hållbart är också en skyldighet material forskare. Det var material forskare som upptäckte hur förstena virke så att det skulle vara mer motståndskraftiga mot skadedjur, och det är de som gör konstgjorda material lättare, hårdare, starkare och mer hållbara.

Materialvetenskap är ofta djupt engagerad i miljö-studier och har ett mål att skapa hållbarhet och mindre avfall i världen. Flesta material forskare är anställda inom tillverkningsindustrin företag som producerar organiska kemikalier, färg, konstgödsel, syntetiska material, plast, och mycket mer. Vetenskapen kräver studerar kemi, tillämpad fysik och olika typer av teknik, så i de flesta fall material forskare har en examen med särskild inriktning på fysik eller kemi.

Ibland material forskare kommer att använda ny kunskap för att förbättra färg, lim, syntetiska fibrer, och tusentals andra vardagsprodukter. Det huvudsakliga målet med ett material som forskare är att förbättra den nuvarande material som finns idag, och även minska föroreningar och energi. Förhoppningsvis kommer material forskare spela en framtida roll för att rädda miljön mot skadeverkningar av stora mängder avfall genom att skapa bättre material.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.