Vad är en Crystal Growing Kit?

Det är tre dagar tills vetenskapen rättvist, eller tills vetenskapen projektet beror, och ditt barn har inte tänkt på något att göra. Eller, han är en amatör kemist och vill ha något annorlunda. Vad sägs om en kristall växande kit? En kristall växer kit gör exakt vad den säger att den gör: den använder egenskaperna hos olika kemikalier för att ge det vi kallar kristaller.

Hur fungerar det? En kristall växer kit ges rätt mängd kemikalier och alla leveranser växa kristaller och dioder i olika färger och former. Dessa kan bestämmas av kemikalierna i sig, eller av amatör kemisten lägga Livsmedelsfärgämnen i hans favorit skugga. Kemisten blandar helt enkelt kemikalier enligt kristallen växande kit anvisningar, ger dem det medium som, och låter naturen att ha sin gång. Beroende på kemikalier i kristallen växande kit, kunde han ha nice-sized kristaller i 24 timmar. Förångning av vattnet orsakar de kemikalier Bond med varandra beroende på deras speciella form, vilket ger kristaller i olika storlekar. En kristall växer kit kan köpas i varje vetenskap leverans butik eller online. Beroende på form och komplexiteten i kristallen växande kit, kan priset variera från 20 amerikanska dollar (USD) till 60 dollar. Men för betydligt mindre pengar än en kristall växande kit, och med rätt recept, en amatör kemist kan växa trevlig kristaller hemma, med gemensamma hushållet ingredienser.

Många recept och metoder för växande kristaller hemma finns tillgängliga online och verksamhet böcker som funktionen "vetenskap hemma" projekt. Ett av de enklaste kristallerna att växa är socker. Kemisten börjar med kokande vatten-tillräckligt för att fylla en burk jordnötssmör ca tre fjärdedelar full. Lägg sedan regelbundet strösocker i lösningen, ungefär en tesked i taget under omrörning tills sockret är löst. Han håller tillsätta socker tills det börjar samlas på botten av burken och löses inte upp med mer omrörning. Därefter tar han ett gem, fäster det på en bit av kök surrningsgarn och band den andra änden runt en penna eller smör kniv. Han sänker gem och snöre ner i vätskan och sätter det hela åt sidan så det inte blir störd. I en dag eller så kan han följa kristaller bildas på strängen som vattnet avdunstar. Lägga Livsmedelsfärgämnen att vattnet kommer färgen kristallerna för kandisocker. När vattnet har avdunstat helt, kan kristaller ätas eller sparas.

En kristall växer kit är nog ett bra köp för någon som vill växa något ovanligt, eller när ingredienserna är dyra eller svåra att hitta. En elev vill göra ett forskningsprojekt om kristaller behöver inte förlita sig på en kristall växande kit. Vanligt socker och salt arbete, också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.