Vad är en flygingenjör?

flygingenjör är en mycket skicklig yrkesman som fungerar inom utveckling av robotar, rymdfarkoster och flygplan som används för resor och transport av varor från en plats till en annan. Inom det breda utbud av flyg-ingenjörer, det finns även undergrupper av ingenjörer som fokuserar på specifika områden av flygindustriärenden forskning och utveckling.

En flygingenjör är en typ av flygingenjör som fokuserar på utveckling och produktion av luftburna fordon som är konstruerade för persontransporter, samt transport av varor från en plats till en annan. Denna speciella expertområde skulle innebära allt från små enskilda flygplan till stora jetplan som gör det möjligt för hundratals passagerare att flyga från en stad till en annan. Flygteknik omfattar även projektering och byggande av luftburna fordon som används för militära ändamål också. Således kan flygingenjör med inriktning mot flygteknik vara delaktiga i arbetet med att utveckla nya och snabbare typer av flygplan som kommer att användas för militära försvaret av en nation eller grupp av nationer. En annan specialiserad typ av flygingenjör är astronautical ingenjör. Ingenjörer arbetar inom detta område handlar om utveckling och konstruktion av produkter som anses lämpliga för rymdfärder och utforskning. Inom detta område av expertis, en flygingenjör kommer att delta i konstruktion av de olika system som är en del av satelliter, sond fartyg, och rymdfärjor. På grund av det faktum att många av dessa produkter lanseras för permanent placering i yttre rymden, en flygingenjör som arbetar med denna typ av flygindustriärenden område kommer att omfatta utrustning och programvara inom utformningen av de flesta enheter. Avsättningar görs för formgivning och funktioner som möjliggör fjärråtkomst till data, skapande av apparater som möjliggör fjärrkörning reparation av fartyg och någon av stödsystem, såsom tracking utrustning, kameror, och radiofrekvens utrustning som används för att skicka och ta emot signaler .

En flygingenjör kommer att ha en omfattande utbildningsbakgrund inom flygteknik, ofta med fokus på en sektor av fältet. Tillsammans med examen examina genom ackrediterade universitet program, är det inte ovanligt att en flygingenjör dra nytta av fortsatta utbildningsmöjligheter genom seminarier och workshops och håller sig därmed hans eller hennes kunskaper aktuella och uppdaterade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.