Vad är Kommunal teknik?

kommunalteknik hänvisar till förvaltningen av offentliga strukturer och tjänster som tillhandahålls av en lokal regering. En ort regeringen övervakar byggande och förvaltning av allmänna vägar, avlopp, avfallshantering facilities management och parker. Fokus i många offentliga verk projekt är att förbättra säkerheten och bekvämligheten för medborgarna och samtidigt skydda miljön och dyrbara resurser, såsom vattenförsörjning. Framgångsrika kommunalteknik omfattas av samarbete med byggare, professionella civilingenjörer, konstruktion projektledare och medlemmar av kommittéer stadsplanering.

City regeringar ofta rådfråga erfarna civilingenjörer för att organisera och genomföra nya kommunala anläggningsprojekt. Arbeta med en planering kommitté hjälper ingenjören att identifiera fel och brister med nuvarande strukturer. Kanske en trafikerad väg eller trottoar börjar falla sönder, eller en regnvattensystem system visar sig vara otillräckligt. Ingenjören noga betraktar nya alternativ, och fastställer de mest effektiva sätten att förbättra eller ersätta strukturer. Planeringskommittén presenterar då teknikerns mönster till chefer byggprojekt för att utarbeta detaljerna i en plan. Innan en kommunalteknik projekt kan påbörjas, projektledare siffror ur budgetar och tidsramar. Han eller hon bedömer mängd material och arbetskraft som behövs, och skapar en grundlig rapport som måste godkännas av kommittén. De flesta projektledare har specialiserad kunskap om vilken typ av struktur som måste byggas. Olika yrkesgrupper är oftast ansvarar för byggande av anläggningar för avfallshantering, parker stad, kraftverk, broar och dammar.

Site arbetsledare och arbetare genomföra uppbyggnadsfasen av kommunalteknik. De strävar efter att avsluta arbeten inom de tidsfrister som projektledare. Under byggtiden, site handledare behålla arbetstagare på uppgift och informera planering kommittéer framsteg. Beroende på typ av projekt, kan arbetskraften omfattar utbildad elektriker, murare cement, ironworkers, eller väg besättningar konstruktion.

Miljöledning är en viktig aspekt av kommunalteknik. När man utformar nya offentliga bygg-projekt, planering kommittéer ofta ta emot synpunkter från miljö-forskare för att fastställa effekterna av att bygga på obebyggd mark. Forskare för att bedöma det miljökostnader mot de generella fördelarna med ett projekt, såsom en ny deponi. Professionals bedöma de potentiella riskerna med mark och luft föroreningar och tillhandahålla expertrådgivning till utskottets ledamöter.

kommunalteknik ansträngningar fortsätter efter strukturer och system är infört. Planering kommittéer och ingenjörer övervaka effektiviteten i nyligen avslutade projekt, och stadens anställda bidrar till att upprätthålla dem. Renhållningsarbetare, groundskeepers och arbetare nytta säkerställa att offentliga arbeten program drivs effektivt. Byggnadsarbetare, rörmokare stad och elektriska tekniker bidra till underhåll och reparation insatser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.