Vad är Apollo Hoax Theory?

Apollo Hoax, även känd som MÅNLANDNING bluff, är en teori som hävdar män inte landade på månen 1969. Teorin är populärt i vissa branscher, och de senaste undersökningarna visar att minst sex procent av amerikanerna tror att månlandningen aldrig hänt. Apollo Hoax har förklarats på olika sätt. Till att börja med finns det tre teorier om hur stora bluffen faktiskt är.

  • Teori 1 är att Apollo Hoax är 100 procent fabricerade. Detta innebär män aldrig lämnat jordens yta, eftersom den teknik som finns vid den tidpunkten inte möjligt för rymdfärder. Andra hävdar att Van Allen-bälten som omger jorden och skyddar den från solstrålning, skulle ha förstört något flygplan passagerare som försöker korsa dem.
  • Teori 2 innebär Apollo Hoax har några varianter av sanningen i det. Till exempel är det möjligt att Apollo 11 lämnade jorden och med nått närheten av månen, men aldrig landat på den. Andra säger att bara den mänskliga närvaron i månen var fejkad, eftersom det är relativt enkelt att skicka robot uppdrag men underförstått hårdare för att skicka människor längs.
  • Teori 3 är att Apollo Hoax är egentligen en NASA täcka upp skapats för att dölja utomjordiska data. Vissa hävdar att NASA var på den tiden att testa en "Zero Gravity enhet" av främmande ursprung och att den fejkade månlandningen var ett bra sätt att distrahera forskare från sina resultat.

Förespråkarna för Apollo Hoax säga att det finns många detaljer att bevisa landningen aldrig hänt. Bland dem är det faktum att de fotografier som förde tillbaka av astronauterna visar en himmel utan stjärnor och en rad märkliga skuggor som tycks skapad av artificiellt ljus. Dessa två uppgifter tyder på att månlandningen var fejkad i inomhusmiljöer studio. Andra hävdar att fotspåren inte ska visas på en markyta om det inte finns fukt och att Lunar Excursion Module (LEM) borde ha lämnat en krater på månens yta vid landningen, men det hjälpte inte.

The Apollo Hoax har många anhängare, varav några har skapat omfattande webbplatser som innehåller bilder och videoklipp från landningen. Där finns inga bevis för att deras teorier är sanna, påpekar de att det också finns lite bevis för att landningen skedde bortsett från några fotografier och stenar. Detta är den främsta anledningen till att idén om Apollo Hoax fortfarande vid liv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.