Du kan köra din bil på vatten?

Tanken att en bil kan köra på vatten har utfärdats av ett antal olika företag som säljer byggsatser på Internet. Dessa paket hävdar att om bara lite pengar, kan du spara stora summor pengar genom att kunna köra din bil på vatten. Medan det finns energi i vatten, finns för närvarande inga praktiska tillämpningen som finns för att låta dig köra din bil på vatten.

Med tanke på tillståndet av gaspriserna har webbplatser kommit fram till några ganska uppfinningsrika sätt att få folk att tro att en bil som kör på vatten är möjlig. Vissa hävdar att använda vatten som ett komplement till gas föraren använder idag. Andra säger att det är möjligt att köra din bil på vattnet med något annat bränsle. Dessa webbplatser hävdar att det är lätt att köra bilen på vatten med hjälp av teknik som separerar väteatomerna från syreatomerna. Den blandningen kallas HHO, även kallad Brown's Gas eller Knallgas. Det bör noteras att HHO är ett annat sätt att skriva H2O. Gasen har makten potential av vätgas, men stabiliteten syre, hävdas det. Som nämnts har vattenmolekyler energipotential som kan uppnås genom att separera elementen. Men den energi som krävs för att separera atomerna är ungefär samma som den energi som frigörs genom separation, vilket leder till en nettovinst på noll energiproduktion. Därför att kunna köra din bil på vattnet inte är praktiskt med tanke på nuvarande teknik. Faktum är att även med förbättrad teknik kan det vara mycket osannolikt att det kommer att räcka effektivitetsförbättringar för att köra din bil på vatten.

Med tanke på de ständiga sökande efter svar på fossila bränslen, bensin alternativ som vatten är en mycket tilltalande idé. Även om bilar aldrig kommer att kunna köra på vatten, finns alternativ utvecklas lite mer varje dag. Teknik som betraktas som mer lovande än vatten är elektriska, hybrider med el och bensin, bilar som drivs med naturgas och bränsleceller, som producerar vatten som en biprodukt.

I slutändan kan söka efter alternativa bränslen och renare bränslen brinner vara mycket ekonomiskt och bättre för miljön. De flesta av de tekniker som har praktisk användning redan massproducerade. Som ny teknik kommit på nätet och göra det på ett sätt som är rimligt att medelklass individer, kommer de att få stor uppmärksamhet. Om vatten någonsin visar sig vara livskraftig energikälla, är chansen att du kommer att höra talas om från mer välrenommerade källor än bara några nisch webbplatser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.