Vilka är några typer av organ Flora?

genomsnittlig vuxen människokropp har cirka 10 13 celler, cirka 1600 gånger större än antalet människor på jorden. Man uppskattar att varje cell i människokroppen, det finns cirka tio mikroorganismer, främst bakterier i tjocktarmen. Detta är möjligt eftersom volymen av en typisk bakterier cell kan vara mer än 1000 gånger mindre än en av kroppens celler.

Tillsammans med den bakteriella floran kroppen, är alla också koloniserade av svamp (huvudsakligen jäst) , protister och arkéer (främst methanogens), även om mindre är känt om dessa på grund av deras brist i förhållande till bakterier. I området makroskopisk kropp flora, då hittade inuti kroppen, de är ofta skadliga parasiter som bandmaskar. Dock kan vissa människor ha tusentals makroskopisk kropp växter i deras hud eller hår, ofta i form av kvalster. Forskarna tror att det kan finnas så många som en miljon kvalster arter i världen, anpassade till alla tänkbara miljön-även den mänskliga kroppen.

99% av bakterier i tarmen kommer 30-40 arter. Vanligen synskadade släkten inkluderar Bacteroides, Clostridium, Fusobacterium, Eubacterium, Ruminococcus, Peptococcus, Peptostreptococcus, och Bifidobacterium . Bakteriell kropp flora tenderar att ha en symbios med sin värd. Bakterier hjälper digest komplexa kolhydrater vilket skulle vara svårsmälta annars, främja tillväxten av tarmens celler, undertrycka patogena mikroorganismer, förebygga allergier, inflammatorisk tarmsjukdom, och spela en central roll i immunsystemet. Body flora och kroppen den upptar har samarbetet utvecklats för miljontals år.

är ca 60% av massan av avföring består av bakterier. Vissa bakterier som hittats i avföringen kan vara patogena på den person som det kom från och till folk omkring dem. Detta är en del av förklaringen till moderna hygien. Bakterier sprids via avföring innehålla E. coli och Vibrio cholerae , den bakterie som orsakar kolera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.