Vad var Australopithecines Like?

Australopithecus är ett släkte av utdöda hominider som levde i Afrika från cirka 4,2 miljoner euro fram till omkring 1 miljon år sedan. Det är fortfarande osäkert om Australopithecines var en direkt förfader till människor eller om släktet Homo (som människor tillhör) förgrenat sig från en ännu föregående släkte av Hominid. Australopithecines var mer chimp än människa, stående 1-1. 2m (3. 3-3. 9 m) lång, med en liten hjärna mäter mellan 370 och 515 kubikcentimeter (146-203 inches). Detta är bara omkring 35% av storleken på den moderna människans hjärna. Australopithecines det mesta var tvåbent men inte mycket intelligent, som har endast en mycket primitiv verktygsmaskiner.

Australopithecines troddes ha anpassats för både träd-klättring och tvåbenta eller delvis tvåbent förflyttning. Australopithecines arter ingår A. afarensis , A. africanus , A. anamensis och A. garhi . P. boisei , P. robustus och P. aethiopicus som används för att betraktas som en del av släktet Australopithecines, tills de omklassificerats i släktet Paranthropus . Det var inte förrän 1994 som den första kompletta Australopithecus skallen upptäcktes. År 1974, den "Lucy" förlaga A. africanus upptäcktes i Afar Depression i Etiopien, ett 40% komplett fossil som var en av de första att bli ett känt namn. Upptäckten av denna fossila och dess omgivande historia har blivit en del av många högstadiet och gymnasiet läroplaner, som refereras som ett viktigt bevis för att människan utvecklats från schimpanser.

Australopithecines är ofta kallad den första Hominid släktet att utveckla bipedalism. Detta gjorde det möjligt för djuret att stå upprätt och få en bättre bild av sin omgivning, gör det möjligt att upptäcka predatorer över högt gräs. Detta var ett viktigt steg för att föra Hominid linje från djungeln liv till savann liv. Australopithecines huvudsakligen bodde i pliocen epok, som sträcker sig från 5. 3 million till 1,8 miljoner år sedan.

Under många årtionden har Kreationister kallas Australopithecines bara en annan typ av Chimp, om de flesta bildade världen har länge avvisat detta syfte. Australopithecines ha anatomiska drag karakteristiskt associerade med både schimpanser och människor, och är en av de mest tungt studerade fossila enheter Hominid Paleontology. En av de funktioner som oftast nämns som människoliknande är formen på Australopithecines tänder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.