Vad är en Renewable Energy Project?

en förnybar energikälla projekt är alla företag som innebär användning av naturresurser i syfte att alstra energi som är naturligt fylls. Exempel på projekt för förnybar energi kan omfatta användning av jordvärme, vågor hav, sol och vind. Generellt sett är ett projekt som initierades genom ett företag eller regering. En faktor som gör projekt för förnybar energi kostnadseffektiva är det faktum att medan den initiala kostnaden kan vara betydande, långsiktig stabilitet energikälla är vanligtvis säker. Medan fossila bränslen och kärnkraft är i huvudsak begränsad kraftkällor, kommer förnybar energi senast så länge jorden är fortsatt stabil. Ett exempel vindkraft, är en av de snabbast växande förnybar energi projekt i energihushållning av det 21-talet. Enligt Renewable Energy Policy Network, vindkraft ökade med 30 procent årlig tillväxt under första delen av århundradet, framför allt i Europa och USA. De flesta projekt för förnybar energi i vindkraften innebär installation av stora gårdar skala vind att överföra el till kraftnätet. Privata företag kan också installera dessa anläggningar och sälja ström till elnätet för en vinst.

Photovoltaic kraftverk, också känd som storskaliga sol projekt, är också en viktig förnybar energi projekt. Dessa anläggningar i allmänhet använder stora solpaneler monteras med växelriktare för att generera nytta skala el. Projekt kan byggas i stor skala som täcker stora landområden. Solceller kraftverk kan byggas i hela världen, men är mycket mer effektivt i områden med långa dagar av solljus. Till skillnad från solceller kraftverk, geotermiska kraftverk är en förnybar energikälla projekt som inte kan byggas på alla platser. För geotermiska projekt som skall genomföras, måste platsen producera starka nivåer av värme från jord formationer. Geotermiska kraftverk utnyttja stora utsläpp av överhettad brunnar. Som sådan kan anläggningen vara komplicerade att bygga, särskilt för långvarig användning.

likhet med alla dessa stora projekt, småskaliga projekt för förnybar energi kan också byggas över hela världen. Dessa projekt är i allmänhet som är designade för enskilt bruk på ett hushåll eller en liten stad nivå. Privatpersoner oftast använder solpaneler och små vindkraftverk för att driva anläggningar. Entreprenörer kan även använda den extra el som produceras med att sälja tillbaka till elnätet, kvittning energiförbrukning andra och tjäna pengar i processen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.