Vad är Aluminium Chlorohydrate?

Aluminium chlorohydrate är en grupp av kemiska föreningar som har flera program. Dessa ämnen är salter, som reagerar aluminium med saltsyra, och de ibland kallas polyalumini klorid, beroende på vilken kemisk sammansättning och tillämpning av substansen. i reningsverk, aluminium chlorohydrate används som flockningsmedel för att uppmuntra föroreningar i vattnet att klumpa ihop till flingor av material som lätt kan avlägsnas. Den flockningsmedel tas bort tillsammans med flingor av föroreningar som genereras, lämnar renare vatten bakom. Även flockningsmedel kan inte ta bort alla föroreningar i ett visst prov av vatten, kan de bidra avsevärt med sanera och ta bort skrymmande föroreningar kommer att göra ytterligare behandlingar enklare.

Personliga hygienprodukter som deodoranter och antiperspiranter innehåller också aluminium chlorohydrate eller närbesläktade aluminiumklorid. Koncentrerade produkter avsedda för människor som svettas mycket tenderar att ha mer aluminium chlorohydrate att hjälpa undertrycka och kontrollera svettas så att människor blir mer bekväm under dagens lopp. Dessa koncentrerade produkter används oftast av personer med kraftiga svettningar, ett tillstånd där de svettas överdrivet.

Några hälsa och säkerhet det finns farhågor om aluminium chlorohydrate, eftersom aluminium som kan passera genom blod-hjärn-barriär. Aluminium är dessutom inte näringsmässigt behov, så vissa personer har föreslagit att absorbera det, även i spårmängder, genom huden är förmodligen inte särskilt positiva. Däremot har flera studier tydde starkt att det inte finns några hälsorisker med att använda aluminium chlorohydrate.

hävdar att dessa föreningar orsakar cancer inte kunde styrkas, trots omfattande forskning med flera organisationer, och inget samband mellan aluminium chlorohydrate och Alzheimers sjukdom eller andra neurologiska problem har upptäckts, trots att det kan passera genom blod-hjärnbarriären. Lämnat dessa uppgifter, är dessa föreningar i allmänhet som säkra, även om folk kanske inte nödvändigtvis vill konsumera dem eller använda dem alltför mycket.

För människor som föredrar att missta sig på sidan av försiktighet, deodorant och antiperspirant produkter som är fria från aluminium chlorohydrate och andra aluminium föreningar finns, men de kan bli lite dyrare. Effektiviteten av dessa produkter varierar kraftigt liksom, en anledning aluminium chlorohydrate används i vissa många produkter är att det är mycket effektivt. De oroar lukt i synnerhet skulle kunna överväga att vidta andra åtgärder, till exempel kasta gamla kläder som hus lukt bakterier, eller göra kostförändringar att producera mindre stickande svett.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.