Hur jag konvertera analog till digital?

I USA har det länge funnits en vilja att TV-sändningar med analoga signaler var utfasning. I 202C sändning förändrats så att information om programmet finns nu skickas i digital form. Detta leder många att undra hur du konverterar analog till digital, eftersom många människor inte vill köpa en ny digital-tv, eller inte hade råd med det genast. Det finns flera metoder genom vilka människor kan åstadkomma detta.

De flesta som sysslar med att konvertera analog till digital teknik inte har digital kabel eller satellit. Prenumeranter på de flesta kabel-eller satellit-bolag kan ha den enklaste vägen, eftersom många människor får en omvandling låda med sitt abonnemang, eller de betalar ett par dollar i månaden för den här tjänsten för konvertering. En liten ruta är ansluten till TV: n som omvandlar sin förmåga att förstå digitala signaler. Det finns oftast ingen anledning att gå ut och köpa någonting som kommer att göra denna övergång, och människor kan prata med sin kabel-TV-leverantör om exakt vad som behövs. De som redan bli ganska avancerad kabel tjänster via en box som ansluts till TV kan kräva ingen konvertering utrustning alls.

Vissa personer får fortfarande tv-tjänster genom open-air transmission, och dessa människor kan behöva göra lite mer för att utföra analog till digital konvertering. De behöver för att titta på nätet eller i de flesta elektronikaffärer att köpa en analog till digital konvertering box. Dessa varierar i pris och börjar på ca $ 40 US-dollar (USD) medan andra är fem eller sex gånger det beloppet. Det är inte uppenbart att dyrare nödvändigtvis är bättre, och många människor kommer att vara helt nöjd med billigare modell. Faktum är att fram till slutet av juli 202C människor kunde få en regering kupong för $ 40 dollar, så de kunde köpa en låda. Detta program hade ett utgångsdatum och endast var avsett att hjälpa människor under övergången.

Det bör noteras att analog till digital konvertering inte kommer att leda till kraftigt förbättrad bildkvalitet. För människor att uppskatta digital-TV i all sin glans, är de bäst av att få en TV som möjliggör förhöjda definition (ED), eller high definition (HD). Standard definition är ungefär densamma som mest sätter hög kvalitet analog. Omvandlingen innebär helt enkelt att ändra det sätt en TV uppfattar signaler, men inte så att det lägger dessa signaler på skärmen. Lyckligtvis, för många är intresserade av att njuta av bättre bildkvalitet som kan finnas med digitala tycks denna omvandling till att ha en positiv effekt på digital-TV priser och priserna verkar äntligen få konkurrenskraftiga och mer överkomliga för den genomsnittlige konsumenten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.