Hur fungerar en Xerox Copier Work?

En Xerox ® kopiator, allmänt känd som en kopieringsmaskin, arbetar i huvudsak på principerna för statisk elektricitet. Laddningar kan vara antingen positiva eller negativa, som är något liknande polerna av magneter. Den negativa utgången av en magnet håller sig omedelbart till den positiva utgången av en magnet, men två negativa eller positiva, kommer stöter ifrån varandra. Samma sak händer med negativa och positiva laddningar, en negativt laddad kam drar till sig positivt avgifter flingor av peppar eller korn av salt.

Vilken Xerox ® kopiator gör är att utnyttja denna naturliga elektrisk attraktion eller repulsion. Vad vi ser som ett dokument som ska kopieras är faktiskt ses som något annat än svart eller vitt utrymme för en Xerox ® kopiator. När dokumentet är placerat på glaset facket för kopiering, ett antal processer hända på en gång. Det är där vetenskapen om fotokopiering börjar.

Beneath the genomskinligt glas magasinet ligger en platt bälte eller rund trumma kallas en ljusmätare. Ytan på denna ljusmätare är tillverkad av speciella material som kan vara negativt och positivt laddade på olika områden samtidigt. Ett elektriskt element kallas koronatråden rör sig över ljusmätare och ger hela ytan en positiv elektrisk laddning, ungefär som gnuggade en latex ballong eller köra en kam genom håret. När hela ytan av ljusmätare är positivt laddade, ett intensivt ljus ljus rör sig över ytan i det ursprungliga dokumentet som ska kopieras. Detta ljus avger fotoner som lätt kan tränga igenom den vita avsnitt i handlingen, men inte de mörka områden som vi ser som bokstäver. När fotoner träffa ljusmätare yta, blir dessa områden elektriskt neutraliseras. De områden av ljusmätare under mörka områden av handlingen, dock fortfarande positivt laddad. Huvudsak ett Xerox ® kopiator "färger" av ljusmätare trumma eller ett bälte med statisk elektricitet, vilket skapar ett plåster i positivt laddade bilder av bokstäver som omges av negativt laddade områden som kommer att förbli vit.

När bilden av dokumentet har statiskt "målas" på trumma eller ett bälte, omfattar Xerox ® kopiering system plattan med ett negativt laddade svart pulver som kallas toner . Varhelst tonerpartiklar hitta positivt laddade områden på ljusmätare, kommer de sticker liksom peppar flingor på en statiskt laddad kam. Tonern inte håller sig till de negativt laddade områden av bältet eller trumman, så dessa områden förblir vita.

Efter tonerpartiklar har slagit sig in i de positivt laddade områden, andra arket är infördes ovanför ljusmätare. En koronatråden passerar över detta papper för att ge den en positiv laddning. De tonerpartiklar överförs till de laddade papper och nu liknar bilden av det ursprungliga dokumentet. Tonern är fortfarande i form av ett löst puder, dock, så det nya exemplaret pressas genom en rad uppvärmda valsar kallas fixeringsenhet . Hetta fixeringsenheten smälter tonern till papperet permanent. Detta är varför vissa Xerox ® exemplar, särskilt de som görs i slutet av en lång tryckning sikt kan känna oss riktigt varm vid beröring.

Efter varje körning kopior har avslutats, ett koronatråden huvudsakligen rensar bort ljusmätare trumma eller ett bälte genom att köra en ny positiv laddning. Eftersom många ljusmätare trummor är mindre i diameter än längden på papper är det inte ovanligt att kopiering processen upprepas flera gånger under det ursprungliga dokumentet skannas. Trumman kan behöva laddas positivt eliminerat äldre information och ta emot de nya bilderna flera rader åt gången. Alla dessa åtgärder är noggrant synkroniseras i syfte att framställa en kopia av den tid det tar för lampan att skanna över den ursprungliga en gång.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.