Vad är ett teknikföretag Project Report?

En engineering projektrapport är en detaljerad redogörelse som beskriver resultaten av en teknisk projekt. Sådana rapporter allmänt används inom projektet ingenjörer att behålla sina företag och deras överordnade uppdaterad om projekt. Medan memos korta rapporter som ofta anges som uppdaterar hela utvecklingen av ett projekt är ingenjörsvetenskap projektrapporter vanligen vid ingåendet av ett projekt och tenderar att tala om de sista detaljerna i projektet.

Studenter typiskt lära sig att skriva en rapport engineering projekt i inledningen ingenjörsutbildningar, eftersom sådana rapporter används i stor utsträckning inom verkstadsindustrin. Faktum är att många lärare kräva att studerande att lämna in rapporter om alla de projekt som de fullständigt i klassen, eftersom innehållet i den rapport som ofta berättar instruktören hur förtrogen med byggnadsmaterial som studenterna har. I det professionella området teknik är det oftast projektledaren ingenjör som tar data från projektet och sammanställer det i en rapport.

Formatet för en teknisk projektrapport varierar något baserat på vem som sätter normer, som läser rapporten, och som skriver rapporten. Sammantaget har dock de flesta rapporter har en liknande, lätt att förstå format. Vanligtvis passerar en teknisk projekt rapport över flera skrivbord och läses av många människor. Som sådan måste rapporten vara logiskt organiseras så att varje läsare snabbt kan hitta den information han söker. Detta är särskilt viktigt i långa projekt, när rapporterna kan bestå av hundratals sidor av data som sammanställs. Ett ingenjörsföretag projektrapport inleds vanligen med en titelsida som anger Projektets namn, datum och namnen på de inblandade primära folket. Därefter kommer ett abstrakt som innehåller en sammanfattning av projektet som vanligen inte mer än några meningar lång. Efter det är det mycket viktigt sammanfattningen, som brukar hållas på en sida eller mindre. Sammanfattningen är en förklaring till det projekt som är skrivet för någon utan tekniska erfarenheter som inte har tid att ta sig igenom sidorna på tekniska detaljer.

Efter dessa delar av verkstadsindustrin projektrapporten, layout beror till stor del om exakt vad rapporten handlar om. En innehållsförteckning pekar tydligt läsarna dit de måste gå för kännedom. Vanligtvis är en separat innehållsförteckning som används för diagram och andra figurer. Huvuddelen av rapporten i allmänhet innehåller detaljerad teknisk information om alla aspekter av projektet. I slutet av rapporten, är en slutsats ingår som sammanfattar slutsatserna i rapporten och lämnar rekommendationer om ytterligare åtgärder.

Engineering projektrapporter är ovärderliga resurser som ingenjörer runt om i världen. De ger alla från VD för ingenjörsföretag till nyanställd ingenjör med den information de behöver för att arbeta på ett projekt. Viktigast är det faktum att informationen presenteras på ett detaljerat och logisk form, så att all relevant information kan hittas snabbt och enkelt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.