Hur får jag en Solar Energy Education?

Få en solenergi utbildning är användbar för ett antal olika jobb. Många tekniker, såsom rörmokare, snickare, och plåt metallarbetare behöver denna typ av utbildning för att installera och reparera solenergisystem. Arkitekter och ingenjörer som konstruerar soldriven byggnader och maskiner behöver också särskild utbildning på detta område.

Solenergi står för en stor andel av all förnybar energi på jorden. Denna resurs utnyttjas direkt från ljus och värme som kommer från solen. Medan människor har använt den i tusentals år inom jordbruket, endast i modern tid har dess potential som energikälla uttömts.

Byggnader kan använda solenergi för uppvärmning. Hem, växthus och pooler kan alla värmas genom en korrekt installerad solenergi system. Denna energi kan också omvandlas till elektricitet på solenergi, som använder värme till elproducenter. En solenergi utbildning kan fås på många universitet och tekniska skolor. Community college som erbjuder sådana klasser i ett intresseföretag grad kan ge rätt utbildning på två år. Coursework ingår normalt matematik, naturvetenskap, sol arkitektur och termiska klasser.

Kurser inom teknik eller någon av de geovetenskaper, som geologi eller oceanografi, kan också användas för att stärka sin solenergi utbildning. Idag, alltfler universitet har förnybar energi avdelningar med högspecialiserade solenergi program. Lärlingsprogram, antingen på universitetet eller inom branschorganisationer, som ofta gör att studenterna att få praktisk erfarenhet inom detta område. Eftersom efterfrågan på denna typ av förnybar energi ökar, så gör jobbet möjligheterna för människor med solenergi utbildning. Arbetstagare med enbart hög-skolor som vill arbeta i branschen börjar ibland som fält installatörer. Detta arbete innefattar elektrisk installation, kablage och konstruktion av solenergisystem. En solenergi utbildning kan bana väg för arbetet som solkraft tekniker, ingenjör eller projektledare. Dessa positioner kräver ofta en högskoleexamen, men ett område installationsprogrammet kan arbeta sig upp till en tekniker efter att samla tillräcklig erfarenhet. En elinstallatör ofta förskott till positionen solenergi tekniker, som kräver honom att inspektera och reparera solenergisystem.

Medan vissa positioner kan erhållas genom arbetslivserfarenhet, en högskoleexamen inom teknik vanligtvis krävs för att bli solenergi ingenjör. Denna typ av ingenjör verk på konstruktion och utveckling av olika solenergi projekt. Annat arbete inom detta område som kräver universitetsstudier är att en projektledare. Denna position kräver att chefen kommer att få i alla aspekter av solenergi operationer, så att han kan övervaka verksamheten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.