Vilka är de vanligaste Dränering frågor?

De vanligaste dränering frågor som rör rör och avlopp i alla storlekar innebär vanligtvis obstruktion av röret med ett främmande föremål eller en skadad pipa på grund av ålder eller tung vikt över VVS. I de flesta fall kan en VVS företag kallas för att ta bort problemet, men om det visar vad som orsakade blockering att börja med kommer det förmodligen att hända igen. Special kameror kan användas för att hitta den exakta platsen och orsaken till en blockerad eller långsamma avlopp. En blockeras eller hindras pipe är en av de vanligaste frågorna dränering. Detta kan inträffa med någon färg eller infogar något i avloppet som är för stor för ledningarna att ta emot. Blockeringar kan uppstå både i ett hem eller en byggnad, eller närmare systemen gatan dränering. Clogs kan också inträffa när skräp blir som görs i en utomhus avlopp. Detta kan inkludera löv, skräp, smuts, stenar eller trasiga cement. för att avhjälpa en igensatt avlopp, en av två metoder kan användas. För större ledningar under gatan, en högtrycksslang kan generellt användas för att tvinga någon hindrar föremål igenom. Hem och bygga avlopp kan behöva en något mildare metod. Ett rör orm brukar göra susen i dessa fall, men med vissa allvarliga förträngningar en mindre hög effekt slang får fortfarande användas.

skadade ledningar är också vanliga dränering frågor som måste fastställas av en erfaren rörmokare. Det finns två huvudsakliga typer av skador som kan uppstå. Den första är när en pipa kollapsar på grund av ålder eller tung smuts eller byggmaterial staplade ovanpå det. Detta kan resultera i röret skräp blockera Vattenflödet i avloppet.

Komprimerad rören är oftast repareras genom att ta bort smuts eller annat material från ovanpå röret och ersätter den trasiga delen. Om andra avsnitt visas slitna, kan ersättas samt att förhindra ytterligare problem senare. Detta problem är vanligast hos äldre eller mindre varaktiga ledningar, såsom de framställs av lera.

Skadade ledningar kan också orsaka dränering frågor eftersom det är vanligt att skräp att komma in i avloppssystem genom springan. Om skadan är allvarlig nog, får minskat vattenflöde förekommer också. Problemet är åtgärdat mycket på samma sätt som en kollapsad pipa. Den felande eller flera avsnitt tas bort och ersättas med en ny pjäs av rörsystem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.