Vilka är de olika typerna av Geologi Tools?

En geolog är en vetenskapsman som studerar jorden och dess formationer. En geolog kan vara engagerad i frågor som att identifiera mineral eller bedömning lava efter ett vulkanutbrott. Det finns olika branscher som är beroende av den sakkunskap som geologer, såsom gruvindustrin. För geologerna att utföra sina uppgifter och att ge värdefull information de måste använda olika geologi verktyg. När geologer arbetar med att identifiera sten eller mineraler, ser de normalt på egenskaper såsom hårdhet, lyster och färg. Geologi verktyg som används i denna process är en strimma tallrik, en hand lins, en droppflaskor, en penny, och en hårdhet skala. Även om några av dessa artiklar kan tyckas mycket grundläggande, kan de berätta en geolog mycket. Till exempel, femtioöringar har något större värde i den monetära mening, men de är oerhört värdefulla geologi verktyg. A penny hjälper en geolog bestämma hårdheten i hans prov. Eftersom hårdheten hos ett koppar öre är känd, hjälper det geologen bedöma om hans exemplar är hårdare eller mjukare. är Streak plattor också osofistikerade geologi verktyg. En strimma plattan är i allmänhet en rektangulär Oglaserade. När ett exemplar, t. ex. en mineral, gnids över, en strimma av pulver ska lämnas efter. Färgen på kvarvarande pulver är en sak som geolog undersöker. Trots att exemplaret kan vara en färg eller variera i färger, i vissa fall strimma kommer alltid vara en annan färg. Den droppflaskor är viktigt eftersom en av de åtgärder för identifiering är ett eldprov. Geologer använder ofta hydroklorid. De krama några droppar på sina prover för att se hur de reagerar.

Mönstren på en sten eller mineraler är viktiga för en geolog och kan erbjuda en mängd information, inte bara om exemplar men om området . Det finns tillfällen då en geolog kan vara borta från ett labb där han har tillgång till ett kraftfullt mikroskop. Handen objektivet är ett verktyg som han kommer antagligen att använda så att han kan ta en närmare titt. Eftersom många geologer arbetar på fältet en hel del, det finns andra geologiskt verktyg som hjälper dem att hantera deras arbetsmiljöer. Bända barer, hammare rock, och mejslar krävs ofta för att bryta exemplar eller materialet omkring dem. Spårningsverktyg, t. ex. passare eller en höjdmätare klocka är också mycket viktiga. Flesta geologer kommer inte bli glad om de lämnar en webbplats och kan inte hitta den igen.

Vilka verktyg geolog behöver verkligen beror på vilka frågor han behöver för att svara. Många av de steg av sten och mineraler identifiering kan hoppas över när en gång en geolog har tillräcklig erfarenhet. Dessutom, i många fall, geologer används för andra uppgifter än exemplar identifiering. Sedan är ett helt annat utbud geologi medel som kan behövas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.