Vad är ett nationellt Renewal Energy Laboratory?

En nationell förnyelse energi laboratorium eller National Renewable Energy Laboratory är en statlig anläggning som forskar förnybar energi såsom vindkraft, solenergi och vattenkraft. En av de mest berömda National Renewable Energy laboratorier är National Renewable Energy Laboratory (NREL) drivs av USA: s regering i syfte att främja användningen av förnybar energi i USA. Det finns en rad fördelar att direkt finansiera forskning om förnybar energi genom en statlig myndighet som har gjort sådana organ populär med ett antal regeringar. bildades Den amerikanska modellen 1974, med särskilt fokus på solenergi. Inom ett årtionde hade fokus i organisationen ökat betydligt, trots vilda svängningar i medel som ibland gjorde det svårt att uppnå målen. Idag, Golden, Colorado baserade hjälpmedel bedriva forskning i många typer av förnybar energi. Förutom att forska, är NREL forskarna också intresserad av utveckling, inklusive utveckling som kommer att göra förnybar teknik mer tillgänglig för medborgarna. En annan aspekt av en nationell förnybar energi ofta laboratoriet för medvetandegörande program för att få människor att tänka om energifrågor och förnybara alternativ. En nationell förnyelse energi laboratorium kan ha en pedagogisk arm som fokuserar på att lära människor om energifrågor och främja användningen av förnybar energi bland allmänheten. Sådana organ också förbereda vitböcker och andra presentationer i statliga tjänstemän som är involverade i utformningen av energipolitiken.

Av flera anledningar är förnybar energi en viktig sak för regeringar att satsa på i form av nationell förnyelse energi laboratorium. För många regeringar växer oron om hållbarhet, och förnybar energi är erkänt som ett alternativ som kan främja hållbar utveckling och se till att naturresurserna förblir tillgängliga för framtida generationer och främja miljö och hälsa, så att människor i framtiden kommer att kunna njuta av den naturliga miljön . Detta är också en global angelägenhet, med ett antal regeringar som deltar i miljöinitiativ och med ett nationellt laboratorium förnybar energi som ett verktyg för att uppfylla miljömålen.

Utveckling av förnybar energi också främjar oberoende på energiområdet, ett stort problem för folk som importera energi från utlandet. Är oberoende av leverantörer av oljeprodukter ökar den nationella säkerheten och bidrar nationer skilja sig från komplicerade politiska situationer. Att vara självförsörjande kan också vara avgörande vid upphandling avbrott, plötsliga höjningar av energipriserna, naturkatastrofer eller avbrott i politiska förbindelser som kan leda en oljeproducerande nation att klippa export eller att vägra att behandla en viss nation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.