Vad är Entry Level kemiteknik?

Entry level kemiteknik är ett yrke som handlar om att skapa, testa och marknadsföring hjälpsam kemikalier och produkter som är tillverkade av dem. Yrkesverksamma gäller även deras kunskaper i maskinteknik och kemi för att utforma storskaliga tillverkningsutrustning och kraftverk som använder eller producerar kemisk energi. Flesta entry level kemiska tekniker arbetar i team för att genomföra laborationer, skapa datoriserade simuleringar, och bygga prototyper av utrustning. Många olika branscher och företag förlitar sig på kvalificerade kemiska tekniker, inbegripet bioteknik företag, fabriker och privata forskningslaboratorier. I de flesta inställningarna, kommer en erfaren handledning ingenjör direkt en grupp av kemiska entry level engineering professionella i sitt arbete. Entry level arbetstagare beteende ofta litteratur recensioner och laboratorieforskning att ta fram nya processer och produkter. Genom en rad hypotetiska och verkliga experiment, ingenjörer bestämma det praktiska i sina idéer. De drar ritningar, formulera schema, och bygga prototyper i specialiserade anläggningar. När prototyper och ritningar skapas, Chemical Engineering laget vanligtvis skriver detaljerade rapporter om sina experimentella tekniker och resultat. De pekar försiktigt ut nyttan och eventuella nackdelar eller risker för deras innovationer. Efter tillsynen ingenjör recensioner sitt arbete, får laget kan erhålla patent eller marknadsföra sina idéer till lämpliga tillverkare. En entry level kemiteknik team kan vilja att utveckla nya eller bättre produkter, processer eller utrustning. Produkter såsom papper, containrar mat, mediciner och alternativa bränslen är alla förstärks av de innovationer som hängivna kemisk ingenjörer. Yrkesverksamma bidrar också till byggandet av kraftverk och tillverkar utrustning som använder kemiska processer. Dessutom har många kemiska ingenjörer fokusera på att skapa mer effektiva och miljövänliga metoder för att med hjälp av kemikalier inom industrin.

För att få en entry level jobb kemiteknik, måste en person normalt hålla minst en kandidatexamen från ackrediterat universitet. College erfarenhet inom tekniska ämnen, kemi, fysik och biologi är viktigt för blivande ingenjörer. Studenterna deltar i klassrummet och laboratorieverksamhet att bekanta sig med den terminologi, tekniker och utrustning som kommer att bli avgörande för deras framtida kemiska ingångsnivå engineering jobb.

Förutom att uppfylla utbildningskrav, är nya arbetstagare normalt förväntas uppnå licensieringen efter att ha arbetat under övervakning under en viss tid. Många länder och stater administrera skriftliga tillstånd examen för att testa en kemiingenjör kunskap om lagar, etik, och grunderna i jobbet. Efter att ha erhållit en licens, en entry level arbetstagare brukar kunna ha högre löner och möjligheter till avancemang inom en bransch.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.