Hur väljer jag det bästa Stereo mikroskop?

Välja den bästa stereo-mikroskop som också kallas ett stereomikroskop, dissektion mikroskop, eller inspektion mikroskop, är en fråga om att känna till olika funktioner som är tillgängliga och att lista ut vilka av dem som bäst kan tillgodose dina behov och passar din budget. Inte bara stereo mikroskop ligger i olika prisklasser från mindre än $ 100 US dollar (USD) till mer än $ 14,000 USD, men som inte innehåller några användbara eller ens nödvändiga tillbehör som är viktiga i vissa inställningar. Även om extrafunktioner är objekt som du kanske vill köpa senare, välja en stereo mikroskop som arbetar med dem som ditt första köp är nyckeln. En av de viktigaste faktorerna i att hitta stereo-mikroskop som på bästa sätt tillgodose dina behov är förstoringen erbjuds. Först några stereo mikroskop har en fast förstoring och några har bara två alternativ, medan andra har tre mål linser, som alla kommer att kombinera med okularet. För vissa modeller kan du köpa extra linser.

För det andra, är några stereo mikroskop göras enkelt för att utvidga objekt att visa sin intressanta aspekter, inte att se saker på cellnivå, vilket kan vara användbart för små barn och mynt och samlare stämpel, till exempel, men inte ett bra val för en high school-elev med biologi. Vissa stereo mikroskop har också en zoom funktion som gör att du kan röra sig smidigt genom förstoring intervall snarare än separata och tydliga val, och beroende på din användning, detta kanske eller kanske inte är så viktig för dig.

Another sak att tänka på, både när det gäller förstoring samt de skiftande förhållanden under vilka stereo mikroskop kommer att användas är om du vill ha färdiga mikroskop eller en modulär mikroskop som du konfigurera om så behövs för att passa situationen. Den andra typen av stereo mikroskop kommer med val av stativ, belysning, okular och mål, så du kan anpassa sig till skiftande exemplar och villkor. Din området förfrågan kan även spela en roll för hur ditt val av stereo mikroskop. Specialutföranden erbjuds för professionella guldsmeder och gemologists, å ena sidan, och gravörer på andra, till exempel. Om du behöver ta digitala foton eller video via mikroskop, detta kommer också att skapa ditt val så kommer ditt behov av en ergonomisk design för att rymma långa timmars användning. Flex vapen och bommar kan förlänga de vägar som en stereo mikroskop kan justeras, och det ger större flexibilitet i varierande avståndet mellan mål och prov samt mer flexibilitet när mikroskop används.

Belysning är en annan sak att tänka på. Vissa stereo mikroskop inte komma med belysning, men kan kanske lägga till en belysning element. Val för belysning ingår ring lyser med både lysrör och LED-versioner tillgängliga, samt fiberoptisk belysning. Halogen Gooseneck lampor är en annan möjlighet. Innan du gör ett val, kan du besöka tre eller fler Internet skyltfönster för företag som specialiserat sig på mikroskop för att se över de nuvarande alternativen och priser för dig själv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.