Hur kan jag öka min användning av förnybar energi?

Förnybar energi omfattar skapande, hantering och genomförande av hållbara resurser. Detta innebär att den källa ur vilken energin odlas kan fyllas på och återanvändas om och om igen. Fossila bränslen, länge världens standard energikällor, snabbt slut och är skadliga för miljön. Förnybar energi är lösningen på dessa problem eftersom det inte bara obegränsade utbudet, utan också miljövänligt. Varje medborgare måste sträva efter att öka användningen av förnybar energi så att dessa tekniker kan fortsätta att växa. Ett sätt du kan öka din användning av förnybar energi är genom att ha solpaneler installerats på din hem-eller kontorsbyggnad. Dessa små, mörka paneler innehåller sladdar och receptorer som fångar och använda solens energi för att driva hem och andra byggnader, utan användning av begränsade resurser. Solpaneler kan vara dyr, men eftersom efterfrågan fortsätter att skjuta i höjden, är priserna stadigt sjunkande.

Putting etanolbränslet i din bensintank istället för bensin är ett annat sätt att öka användningen av förnybar energi. Detta flytande bränsle källa består av majs alkohol och bensin och bidrar till att minska koldioxidutsläppen som produceras som du kör. Även om det är delvis består av en traditionell fossila energikällan, kan det snart vara möjligt att hitta bränslen endast bestå av majs och andra förnybara källor. Inte alla bilar kan köras på etanol, så du bör se om din dator har möjlighet att göra det, för att undvika att skada din bil.

Vindkraft är en annan växande förnybar energikälla. Du kan dra fördel av vindkraft genom att köpa ett litet vindkraftverk och installera det på ditt hem. Det kan vara företag inom vissa områden som ska komma och installera utrustning för dig. Trots att vindkraft är helt förnybar och hållbar är den också begränsad. Detta beror till största delen oförutsägbara vinden, som vissa dagar är mycket blåsigare än andra. Trots detta är vindkraft en bra kompletterande makt alternativ och bidrar till att öka användningen av förnybar energi.

Förnybara energikällor kommer att fortsätta att växa i betydelse över hela världen , även om det kan ta lite tid innan alternativ finns tillgängliga i alla områden. Du kan bidra till flera av dessa hållbara energikällor till din stad, samt uppmuntra företagen att genomföra dem i framställningen av sina produkter genom petitioner till den lokala regeringen. Skriva brev till lagstiftarna att ange ditt problem och önskemål för renare energi. Du kan också agera genom att vara en kritisk konsument om vilka produkter du köper. Om fler lobbyn för att köpa från företag som stödjer miljöfaktorer, kommer fler företag börjar använda dem för att upprätthålla försäljningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.