Vilka olika typer av dränering Control?

fungerande dränering kontroll kan bidra till att förhindra oroväckande effekterna av vattenskador. Både bostäder och kommersiella byggnader är ofta utrustade med någon typ av avloppssystem. Valet kommer vanligtvis ned till om i avloppet kommer att vara färdiga eller byggas på platsen. Detta beror på vilken typ av mark och hur stor budgeten är. Några av de vanligaste typerna av dränering kontrollsystem omfattar franska avlopp, diken avlopp och oljetråget gropar pump.

Franska avlopp är oftast bra för fastigheter som sitter på platt mark och har problem med grundvatten och översvämning i området, till exempel när det regnar. Denna typ av avlopp är byggd för att styra någon inkräkta bort vatten från både byggnadens grunden och det omgivande landskapet. Mycket av detta sker under jord, och denna typ av dränering kontroll består av flera hål full av grus och ett nätverk av rör. Franska avlopp brukar skicka in vatten neråt så att strukturer och marken inte blir blöta, men fastighetsägare bör se till att vattnet från deras gård inte får dräneras till ett närliggande område. Ägarna är ofta ansvariga för vattenskador på fastigheter som är neråt från deras struktur, vilket är varför de bör se till att rören direkt i vattnet någonstans att det inte kommer att orsaka skada.

Trench avlopp är ofta förväxlas med franska avlopp, men dessa två typer av dränering kontroll lösningar skiljer sig åt. Stället omdirigerar grundvatten, är det tänkt att bli av ytvatten. Ett dike drain liknar ofta ett tråg, eftersom den är lång och smal, och den kan byggas in i marken, i vilket fall är det vanligtvis av betong. En del människor föredrar att köpa förtillverkade betong dike avlopp, som de sedan måste transporteras till den egendom som skall tömmas. En ganska ny trend innebär att använda linjära system, som ofta tillverkas av lättare material som glasfiber eller plast, och komprimerad på plats med hällt betong.

en sump pump grop kan vara nödvändig för fastigheter som ligger under marknivå. I sådana fall kan vatten inte naturligt rinna ned på gatan, även med hjälp av franska eller skyttegraven avlopp. En sump pump grop använder en stor fångst bassäng, en tömningsröret, och minst en sump pump. Denna dränering styrsystem kan se till att vattnet hamnar avrinning till marken, där det kan absorberas, eller ut på gatan och ner i avloppet avlopp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.