Vilka är fördelarna av geotermisk energi?

Fördelarna med geotermisk energi är många för både konsumenter och kommersiella ändamål. Det är en ren, effektiv, långvarig form av energi. Eftersom det inte finns några bränslen bränns, det är en konstant icke-förorenande energikälla som inte behöver någon förlängning. är Geotermisk energi produceras genom att utnyttja den naturliga värmen från jordens kärna. Den kan användas i ett hem inställning genom användning av rörledningar begravd några meter under jord i samband med en värmepump. Den kan också användas som kraftkälla för kommersiella kraftverk när borrade i jordskorpan. Kallt vatten pumpas in i ett slangsystem, värms upp av jordens kärna, och återvänder till ytan heta. Detta vatten används för att driva en ångturbin och generator. Det finns flera orsaker till att konsumenterna väljer att använda geotermiska system i sina hem. Den elräkningar för hem energi löper 30-70% billigare än vanlig värme-och kylsystem. Även om systemen kan vara ganska dyrt att installera, är denna kostnad återvinnas i de flesta fall inom tre till fem år genom verktyget besparingar som erbjuds. En av fördelarna med geotermisk energi är livslängden i systemet. De flesta kommer med en standard 25 till 50 års garanti, men beräknas pågå från 50 till 200 år. En standard ugn är bara förväntas pågå i 20-30 år, så ersätts kostnaderna är lägre också.

För dem som vill bo en grön livsstil, finns miljömässiga fördelar av geotermisk energi. Vätskan i pumpen är biologiskt nedbrytbara, ej giftiga och icke frätande. De betraktas av Environmental Protection Agency (EPA) som en av de mest energieffektiva och miljövänliga alternativ för hem uppvärmning och kylning. De system som körs på en minimal mängd el. Vissa elbolag erbjuder specialpriser för hemanvändare av geotermisk energi, eftersom det sparar den elektriska kraftverk under de tider på året för största användningen. En annan av de ekonomiska fördelarna av geotermisk energi är att den federala regeringen i USA ger skattelättnader till dem som installerar ett av dessa system.

Fördelarna med geotermisk energi i den kommersiella kraftverk industrin liknar inom den privata sektorn. Geotermiska kraftverk släppa cirka 1-3% av koldioxidutsläppen och 97% mindre surt regn än ett fossilt bränsle anläggning. De tar även upp betydligt mindre utrymme från en areal synvinkel.

Plantorna köra för betydligt mindre pengar. Det finns inga bränslen att bränna, så det finns ingen extra kostnad för fossila bränslen och inga förändringar takt som kostnaderna för bränsle stiger. Skattelättnader erbjuds till låga föroreningar växter, så dessa besparingar kan överföras till konsumenten. Dessa rena, effektiva och totalt sett mindre slöseri växter verkar vara framtiden för kraftöverföring.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.