Hur tillverkar Destillering Urin ståndarrör?

Det finns en överlevnad ordspråk vilken en person kan leva tre veckor utan mat, men bara tre dagar utan vatten. Sökandet efter dricksvatten (drickbart) vatten, bör alltid vara en viktig prioritering för dem som befinner sig avskuren från civilisationen. Ett sätt dricksvatten kan erhållas i naturen är genom att destillera urin, även om många är av förståeliga skäl ovilliga att fortsätta med denna metod tills det blir en fråga om verklig överlevnad. Det finns flera olika metoder för destillering förorenat vatten till dricksvatten, alla med sina egna plus och minus. Möjligen kan en källa såsom mänsklig urin omvandlas till ånga genom att koka den i en täckt metallbehållare över en lägereld. Ångan skulle vara fria från de flesta föroreningar, eftersom några fasta mineraler skulle finnas kvar på botten av behållaren och bakterier skulle förstöras av värmen. En lång slang skulle fånga upp ånga och låt den svalna tillbaka till flytande form. När det gäller urin, den destillerade vattenånga måste filtreras och eventuellt destilleras en andra gång. Denna metod att destillera urin i dricksvatten skulle labor intensiv, dock, och resultatet kan vara mindre än tillfredsställande.

En annan metod för destillering av urin till drickbart vatten, dock inte kräva användning av en lägereld, destillering tank eller längder av slangen. En mer passiv källa för dricksvatten innebär kondens av vatten och solvärme. Först, ett stort hål måste grävas ner i marken för att avslöja så mycket fukt-lastad jord som möjligt. Ett rent kärl bör placeras i mitten av hålet. Nästa steg kanske låter helt motbjudande, men det är viktigt när destillera urin för att överleva. Alla framtida urin ska deponeras i färska utgrävda området runt kärlet, men inte i den.

Under kvällstimmarna, bör en stor plastfolie eller tarp placeras över det utgrävda området. Hörnen på bladet kan säkras med stora stenar, bladet självt får inte röra vid sidorna av hålet, men fortfarande har avbrutit flera inches ovanför. Det område av arket direkt över kärlet ska hållas ner med en sten eller kan utgöra en samlingspunkt för kondens och destillation. Vissa vatten bör förtätas över natten och dras in i kärlet.

under dagens hetta, bör sol strålar börjar destillera urin från marken och vattenånga kommer Samla på plastfolie. Eftersom fasta mineraler och andra föroreningar som normalt finns i urinen är för tunga att avdunsta bör fångade vattenånga kondenseras till slut på plastlager och droppa in i kärlet som dricksvatten. Destillera urin kan inte vara en persons första val för att skapa dricksvatten, men det kan ske med minimal leveranser om överlevnad är verkligen på spel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.