Vilka är de olika typerna av solenergi produkter?

Tillkomsten av solenergi-teknik har lett till massor av nya prylar och verktyg som kan köras på ren, förnybar energi från solen. Även om många solenergi produkter nyhet produkter är den energikälla som växer snabbt i popularitet eftersom fler människor vänder sig till förnybara energikällor. Från utomhusbelysning till solcellsdriven visir, verkar i en värld av solenergi produkter att växa varje dag.

Uppvärmning en pool kan dramatiskt öka hushållens energi, även en ouppvärmd pool kan vara allt men oanvändbara i svalare klimat. För att hålla elräkningar ner samtidigt hålla poolen i tropiska temperaturer, anser solcellsdriven pool uppvärmning skivor. Skivorna flyter på ytan av poolen, absorberar energi från solen och överföra den till vatten. Tillverkarna rekommenderar att de skivor som täcker minst en tredjedel av vattenytan för bästa resultat.

Vissa solenergi som kan bli väsentliga i en nödsituation utbudet kit. Radioapparater som körs på solenergi kan tillåta människor att hålla sig med aktuella nyheter och meddelanden i händelse av strömavbrott eller naturkatastrofer. Soldriven batteriet laddas kan också hjälpa till att hålla viktiga elektronik visas om makt är tillgänglig. Ficklampor och lyktor är bra för akut kit, men kan också vara bra val för vandringsmål försöka undvika den extra vikten av batterier. En snabbt växande området solenergi produkter är utomhusbelysning leveranser. Lanternor, falska ljus, och även Tiki ficklampor finns i solar powered form. Dessa lampor absorbera energi hela dagen och börjar lysa som solen går ner. Inte bara solcellsdriven produkter för utomhus skära ner på energikostnaderna, de också minska utsläppen genom att eliminera behovet av glödlampor. Det är naturligtvis inte alla solenergi produkter är helt enkelt tillbehör till ett hem, solceller och generatorer kan ersätta ett traditionellt elsystem och ge tillräckligt med ström för att köra ett helt hus. Normalt installeras på ett tak, solpaneler förse hushåll och företag med ren, förnybar energi som leder till mycket billigare elräkningar. För personer med solpaneler som producerar mer energi än nödvändigt, kontrollera med de lokala myndigheterna om att sälja överskott makt till kraftbolag.

Många experter anser att de nuvarande solenergi produkter som skall bara toppen av isberget när det gäller potentiella användningsområden för solenergi. Förutom att göra solcellsdriven solskyddet radio möjligt, solenergiteknik kan snart låta hela städer för att köras på ren och billig energi från solen. Under tiden kan använda solenergi produkter skära ner på avfall och elräkningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.