Vilka är de olika metoderna att Dränering installation?

Det finns många olika typer av dränering lösningar och dränering installationsmetoder. Välja rätt man ofta kan lindra en dränering problem. Fastställa exakta dränering problemet brukar vara ett bra första steg. Detta kan ge en uppfattning om vilken typ av dränering lösning bör användas. Använda dränerande installationsmetoderna väl kan vara ett senare avgörande steg för att lösa problemet.

Generellt sett är den vanligaste typen av dränering problem insamling av överflödigt vatten på en gård som kan leda till översvämningar i hemmet såsom i källaren. Uppbyggnaden av vatten kan vara ett resultat av formen på landskapet. Lutningar och sluttningar i landet göra vissa platser mer benägna att hämta vatten. Genom att korrekt identifiera dessa problemområden, kan man då oftast börja undersöka lämpliga metoder dränering installation.

Franska avlopp är en förhärskande dränering lösning. Metoden för att göra en fransk avlopp innebär i allmänhet att gräva ett dike-liknande struktur i marken som då oftast är fylld med grus eller sand. Installationen av den franska avlopp allmänhet görs bäst underlätta distribution av vatten från problemområden. I detta avseende avgöra lutningen är kritiskt innan själva installationen.

Normalt avlopp Fransmännen har ett djup på 7 till 12 inches (ca 17,75 till 30,5 cm) och en bredd av ca 5 inches (ca 12,75 cm). Denna regel kan göras för hand. Grus ibland läggs till det färdiga skyttegrav, fyllde det nästan till ytan. Sand ibland kan placeras ovanpå gruset. Som den franska dränering installationsmetod är ganska basic, det ofta kan vara en elegant och enkelt sätt att eliminera dränering problem.

Dränering system som använder ledningar är en annan metod för att lösa dränering problem. Ett dike systemet måste grävas så att rören kan placeras inuti. Man kan bestämma var du ska gräva de diken genom att undersöka vattenflödet och bestämma en lämplig plats för omlokalisering.

Välja olika rören till användning kan vara en viktig del av denna metod. Flexibel perforerat rör, vanligen 3 eller 4 inches (ca 7,62 eller 10,16 cm) i bredd, som vanligen används i hemmet trädgårdar. Installationen av röret dräneringssystem kan också minska ackumulering av underjordiska vatten. En annan metod att avleda installationen är ett regn fat. Regnet fat allmänhet är installerad där det finns ett överskott av regnvatten, till exempel under tak tråg. Regn fat lagra regnvatten, snarare än helt omfördela. Lagrade vattnet kan sedan användas som dricksvatten eller för bevattning av växterna.

Många gånger kan dränering installationsmetoder vara komplicerat. I dessa fall finns många professionella företag som erbjuder lösningar dränering och installation. Sådana företag i allmänhet bör kunna korrekt identifiera exakt dränering problemet och sedan hitta en lämplig dränering lösning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.