Hur fungerar Solar Energy Efficiency Jämför till elektricitet?

Solar energieffektivitet slår definitivt el om köparen har råd med högre initiala kostnader. Många husägare söker en ny värmare, till exempel, är inte villiga att betala fem gånger pengarna för ett solsystem när elektriska värmare är så mycket billigare. På lång sikt är dock solenergin mycket effektivare än el. Med tiden, när initiala kostnaderna betalas, kommer solenergi sparar mer pengar och är mer energieffektiva.

Fördelen med el är dess tillgänglighet. Vissa solenergi produkter kräver solljus för att lysa på den för att fungera. Under molniga dagar och under molniga regioner i världen, kan solenergin inte kan räkna med så ofta som i soliga, varma klimat. Också stora ytor är vanligen krävs för att utnyttja solvärmen och ger ström. Ändå är solenergi blir allt mer avancerade och stiger till utmaningarna. Solar fortfarande renare källa och är billigare i längden. Dagens ekonomi ger en gynnsam miljö för byte från el till solenergi. Federal skattelättnader finns i U. S. , liksom olika rabatter nytta och bidrag från stat eller land. Månatlig jämförelser av energianvändning och räkningar bevisa stora besparingar efter solsystem installation.

Villaägare har många sol val för uppvärmning, kylning och varmvattensystem. Uppvärmning och kylning Inre utrymmen förbrukar mer energi än någon annan hem komponent. Aktiva solvärmesystem omfattar uppvärmning vätska eller luft i en samlare enhet. Passiv uppvärmning och kylning både dra nytta av byggnadsutformning att kontrollera temperaturer. Solvärme kan producera el till ett kylsystem också.

Generera uppvärmt vatten är också en stor kostnad, men mindre energi krävs än för uppvärmning och kylning luft. Solar varmvattenberedare gradvis minskar i kostnad. Solenergi effektivitet kan vinnas genom antingen en aktiv eller passiv solenergi vatten värmesystem. I grunden är solens värme samlas i solfångare och värmer upp vattnet i cisterner. Aktiva system använder pumpar, passiva system inte.

företag runt om i världen överväger solenergi energieffektivitet som ett sätt att spara pengar och visa miljöhänsyn. Solar speglar på en stor kontorsbyggnad kan värma vattenrör och sval luft i det inre utrymmen. Vissa företag åtnjuter lägre driftskostnader genom att utnyttja solenergi effektivitet. Genom att använda solenergi som en alternativ energikälla, nationer beror världsomspännande mindre på andra bränslen och samtidigt skydda luftkvaliteten. Utför sol mål för energieffektivitet också leder till ökad sysselsättning, så kvalificerad arbetskraft krävs för att producera, installera och underhålla solenergiprodukter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.