Finns det några bevis för utomjordingar Visiting Earth?

Sedan den första allmänt publiciteten UFO (oidentifierade flygande objekt) händelse i Roswell, New Mexico, den 7 juli 1947, har det funnits tusentals UFO per år. Sedan dess har många spekulerat att UFO kan rymdskepp användas av utomjordingar att besöka Jorden. En undersökning från 2006 visade att 24,6% av amerikanerna är överens eller starkt eniga om att åtminstone några UFOn är rymdskepp från andra världar. Att arbeta mot detta 24,6%, är dock en brist på fysiska bevis. Trots årtionden av massor av rapporter, däribland första hand kontakt med utomjordingar, inga fysiska bevis har dykt upp. Inte en enda utomjordiska maskin, skrot av utomjordiska tyg, Fleck av färg, del av utomjordiska hår, eller något annat som kan definitivt sätta i mikroskop och identifieras som inte kommer från jorden.

Low Earth Orbit ständigt utsträckning kontrolleras av kraftfulla radar och lång exponering rymdbaserade kameror. Målföljning kan spåra alla objekt större än en golfboll. Detta är för säkerheten för de närvarande i rummet, samt att skydda mot tolkningar av fallande utrymme skräp som fientliga missiler. Dessa space vakthållningssystemen har aldrig observerats några utomjordiska rymdskepp. Astronomer, som tittar på himlen med hög förstoring kikare för en levande, nästan aldrig följa oidentifierade flygande objekt.

UFO upplever en påtaglig hopp efter händelser att publicera andra UFO, såsom Roswell incidenten, och filmer som ET. Detta liknar den "copycat" fenomen bevittnade när seriemördare historier om nationella nyheter. Dessa data kan tolkas som en ökning av antalet föreställde observationer, medan legitim UFO förblir konstant, men i så fall, varför finns det knappt några historier om UFOn som iakttagits i Amerika före andra världskriget ?

Det finns flera fall av ovanligt väl bestyrkta UFO som skulle kunna utgöra ett verkligt hantverk. Massa Iakttagelser av lågt flygande, tysta, svarta trianglar 1989 och 1990 i Belgien rapporterades av hundratals trovärdiga vittnen, liksom spårade via NATO radar och avloppsledningar jet. Detta är en spännande fråga, och det finns ett fåtal andra. Men de allra flesta UFO-rapporter är mycket otillförlitliga, och den totala avsaknaden av fysiska bevisen är överväldigande. Ockhams rakkniv kräver att UFO bör hänföras till andra orsaker än utomjordiska besök.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.