Vilka kunskaper behövs för Mechanical Engineer sysselsättning?

Maskiningenjörer forskning, design, och bygger maskiner och utrustning av alla slag. Ingenjörer kan specialisera sig på utformningen motorer, bilar, konsumentprodukter, elektronik, eller tunga maskiner. Det finns flera viktiga tekniska och personliga färdigheter som en person söker maskiningenjör anställning bör ha. En framgångsrik ingenjör är kreativ, effektiv, detalj-orienterad, och mekaniskt lutande. Han eller hon måste vara en mästare på datorns konstruktion och har specialiserad kunskap om fysik och el för att producera effektiva, pålitliga maskiner.

Många olika personliga egenskaper och färdigheter som är nödvändiga för att säkra maskiningenjör sysselsättning. Professionals måste ha en stark förmåga att lösa problem för att uppfinna och testa nya konstruktioner. Kreativitet och uthållighet är viktiga i trial-and-error experiment med prototyper. De flesta ingenjörer måste ha starka kommunikationsförmåga samt, eftersom de ofta tvingas arbeta i team med andra ingenjörer och överensstämmer med ledningen och patent kontorsarbetare. Proffs behöver också en stark utbildningsbakgrund i matematik och fysik för att hjälpa dem ta fram statistik och fastställa de mest effektiva sätten att sätta maskiner tillsammans.

För att bli en framgångsrik maskiningenjör, behöver en individ att behärska vissa tekniska färdigheter som är grundläggande för arbetet. Datakunskap är mycket viktigt att hitta maskiningenjör och sysselsättning, eftersom de flesta professionella arbete i stor utsträckning med dator utarbeta program och andra program för att hjälpa dem att utveckla nya produkter och utrustning. Ingenjörer engagera ofta i fysiskt bygga prototyper, vilket kräver manuell skicklighet och detaljerad kunskap om många olika typer av verktyg och tekniker montering. De är vanligtvis förväntas arbeta snabbt och effektivt, utan att ta genvägar eller hoppa över några steg i byggprocessen. Den tekniska kompetens som krävs för maskiningenjör sysselsättningen varierar beroende på specialitet. Bil-och flygteknik ingenjörer, till exempel, måste vara skicklig på montering och felsökning motorer, bromsar och avgassystem. Individer som är specialiserade på att skapa hemelektronik och anordningar måste kunna skarva kablarna, manipulera hand och motordrivna verktyg, och löda smådelar. De som bygger industrimaskiner måste ha ingående kunskaper om egenskaper hos metaller och ergonomisk design för att skapa säkra, effektiva, lätta att använda maskiner.

En individ vanligtvis krävs för att hålla en högskoleexamen för att hitta maskiningenjör anställning. Några nybörjar går att få arbete med en kandidatexamen i maskinteknik, men många företag och forskningsinstitutioner kräver nya medarbetare att hålla masterutbildningar eller högre. Nya ingenjörer som är villiga att arbeta hårt och kan visa sina vidsträckta färdigheter åtnjuter i allmänhet många möjligheter till avancemang inom tillverkande företag och ingenjörsföretag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.