Vad är en News Cycle?

En nyhet cykel definieras som den tid som passerar mellan frigivningen av en utgåva av ett nyheter utlopp och uppföljning upplagan. Det vanligaste exemplet på en ny cykel skulle bli den dagliga tidningen. Släpptes tidigt på morgonen en dag, verkar nästa utgåva inte förrän ungefär ett dygn senare. Att en-dagarsperioden mellan den dagliga upplagan utgör ett nyheter cykel. Ursprungligen samband med tidningar, är den term som används idag i alla former av nyheter distribution.

Tidningar är inte den enda form av tryckta medier nyheter med nyheter cykel. Ett antal tidskrifter som ägnas åt stora evenemang Profil Nyheter arbeta med nyheter cykel på en vecka. Varje ny utgåva funktioner nyheter och händelser som har inträffat under de sju dagar sedan den senaste publikationen. Tillsammans med hårda nyheter, det finns ett antal veckotidningar som specialiserat sig på underhållning nyheter, ger en jämn ström av information om kändisar till en nyfiken allmänhet. En gång i tiden byggdes tv-nyheter kring nyheter cykel som bestod oftast av ett par timmar mellan nyhetssändningar. Allmänhet, tidig morgon nyhetsprogram som varierade från femton till trettio minuter få folk att komma ikapp på utvecklingen i världen innan avresa till arbete. En andra nyheter rapport skulle läggas fram i mitten av dagen, och en tredje utbud av nyheter skulle inträffa runt middagen timme.

Framväxten av kabel-tv förändrats väsentligt nyheterna cykel för många stationer, eftersom nätverk ägnades helt åt nyheter effektivt göra det möjligt att få tillgång till den senaste utvecklingen i världen som helst på dagen eller natten. I ett antal fall har middagstiden ny sända avbrutits. Vissa marknader förlita sig Broadcast Network nyheter för tidigt på morgonen. Lokala nyheter ofta förvisas till middag en timme och en sen natt upplaga.

Radio fortsätter att följa samma nyheter cykel som har en öronmärkning av medel för årtionden . Ofta är en kort News Update featured runt toppen av varje timme. Denna delårsrapport i en timme mellan nyheter avbrott är kanske den kortaste fortsatta nyheter cykel i media idag, utom de ständiga nyhetssändningar finns på flera stationer kabel-TV.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.