Vad är Harley Street?

Harley Street är en gata i London som har kommit att bli nära samband med verksamhet som läkare, men ingen är riktigt säker på varför. Koncentrationen av vårdpersonal på Harley Street började på en genomsnittlig nivå, och sedan, utan någon uppenbar anledning, började läkare dras till området. Vid tiden för andra världskriget, 1500 läkarna kunde hittas där, och "Harley Street" betydde "kvalitet medicin. " Konceptet varar i dag, Harley Street har en otroligt hög koncentration av privata kliniker, sjukhus och andra sjukvårdsinrättningar . bildades Gatan av Edward Harley på 1700-talet, innan de hamnar i händerna på de Walden familjen, som fortsätter att förvalta det i dag. The Howard de Walden egendom anses av vissa vara en form av feodal hyresvärd, kontrollera Harley Street fastigheter, hyror, och utseende. Men vissa personer föreslog att förekomsten av sådana hyresvärdar i London har bidragit till att bevara historien i området, och att vitalisera kämpar stadsdelar.

Harley Street hus ett antal privata kliniker där patienter kan gå allt från plastikkirurgi cancerbehandling. Läkare med kontor på Harley Street erbjuder ett brett utbud av tjänster inklusive psykiatri, tandvård, förlossningsvård, kirurgi, barnmedicin och ett sortiment av andra specialiteter. Förutom att användas av medborgare i England, är Harley Street också populär bland patienter över hela världen, som reser till platsen för den bästa sjukvården pengar kan köpa. Förutom bostäder över 3,000 medicinsk yrkesverksamma, är Harley Street också hem till Queen's College, en mycket gammal och hederlig brittiska flickans skola som var den första flickskola att tjäna ett kungligt privilegiebrev. Vissa mycket framstående kvinnor i brittisk historia har examen från Queens, och ett antal framstående medlemmar i det brittiska samhället har levt i och runt Harley Street, däribland framstående politiker och konstnärer.

Personer som reser till Harley Street för vård får normalt en rekommendation från deras privata läkare, men får aktivt söka efter särskilda läkare med praxis på Harley Street. Som svar på allt fler utländska patienter, värd Harley Street ett antal hotell, pensionat och restauranger för att underlätta för människor som vill använda dess tjänster. Det är också möjligt att hitta patologi laboratorier, tandvård tillverkning anläggningar, proteser utvecklare och andra företag som stöder läkare på Harley Street.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.