Vad bör jag veta om Ibiza?

Ibiza är en ö i Medelhavet som ligger utanför den iberiska Peninnsula. Ibiza är en del av en kedja av öar som kallas Balearerna som tillhör det land som Spanien.

Tillsammans, Ibiza och Formentera utgör Pityuses eller Pityuserna. Detta namn för de båda öarna kommer från det grekiska pitys , vilket betyder tall, eftersom både Ibiza och Formentera funktionen ett stort antal tallar. Ibiza är den spanska versionen av öarnas namn, medan det i katalanska, ett annat språk som talas allmänt i Spanien, ön kallas Eivissa.

Under historiens gång, ön Ibiza har varit hem till fenicier, greker, romare, assyrier och morer. Även i dag, en del av landet i Spanien, Ibiza och de andra tre Balearerna Formentera, Mallorca och Menorca kallas Balearerna autonoma regionen, och är därför betraktas som självständiga när det gäller administration och förvaltning. Som väntat har Ibiza ett Medelhavsklimat, vilket innebär att temperaturen generellt mellan 60 ° Fahrenheit (15 grader Celsius) under vintermånaderna och cirka 85 ° och 90 ° Fahrenheit (29 °-32 ° Celsius) under sommarmånaderna.

Ibiza är känt världen över för sina energiska nattliv, och är en viktig lokal i den elektroniska musikscenen. Populariteten av Ibizas nattliv kan anges genom att Ibiza är hem till den största klubben i världen, heter Privilege. Andra klubbar i Ibiza evenemang funktionen kul som vatten och man skum, där nattklubbsbesökarna mingel och dans under en skur av vatten eller under vada genom skummande bubblor.

Elektronisk musik spelas på klubbar, i förskolan parti barer, och även utomhus i stora festival-stil arenor. DJ: s, välkända eller på annat sätt behandla partiers till en blandning av house, trance musik och elektronisk dansmusik, bland annat. Höjden på den part säsongen varar vanligtvis från juni till oktober.

Även Ibiza popularitet bland turister ligger främst i dess identitet som musik och party destination, det finns andra turistattraktioner ses på ön. En stor del av ön är skyddad från kommersialisering och utveckling, inklusive Benirras Bay, som är ett U. N. på Unescos världsarvslista. En annan populär attraktion är ett monument ära Christopher Colombus, känd känt som "The Egg. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.