Vad är Scotland Yard?

Scotland Yard är säte för Londons Metropolitan Police, som ansvarar för säkerhet, brottsutredning och räddningsinsatser. Scotland Yard hänvisar till den byggnad där polisstationen har sitt huvudkontor, som ursprungligen var på Great Scotland Yard innan han flyttade till Broadway Street 1967. Namnet fastnade efter flytten, och Scotland Yard har blivit en symbol för polisens arbete och brittiska brottsbekämpning i allmänhet. bildades The Metropolitan Police år 1829 när Sir Robert Peel, tillsammans med andra, var bekymrad över den allmänna säkerheten i den snabbt växande staden i London, och kände att en polisstyrka behövdes för att skydda medborgarna. Undersökande utskotten i House of Lords biföll detta och Metropolitan Police upprättades. Metropolitan Police var ansvarig för samordningen av alla de brottsbekämpande i London, medan reformer av polis villkor.

Den växande Metropolitan Police fick ett nytt huvudkontor på Great Scotland Yard 1875, och även allmänheten in genom Whitehall, en av korset gatorna, det fanns också en liten offentlig entré på Great Scotland Yard. De brottsutredningar Branch, tillsammans med andra, hystes vid Scotland Yard. Scotland Yard blev en central plats för de flesta administrativa kontor i Metropolitan Police force, trots gren stationer hade administrativ personal också.

Scotland Yard har gett nomenklaturen för att ett antal gemensamma termer, däribland "Svarta Maria" för polis van, som blev populär under 1858. Ett antal brott tekniker inklusive fingeravtryck fick också sin början vid Scotland Yard, som ofta pionjärer brottsbekämpande teknik. Några av de första kvinnliga polispatruller har sitt ursprung i Scotland Yard, som kvinnor tidigare än många andra storstadsområden polismyndigheter.

Scotland Yard har ett större djup ansvar än polisen den kontrollerar, och är verksamt inom internationell brottslighet upptäcka samt i London. Scotland Yard skyddar den kungliga familjen i England, och kommissionären rapporterar direkt till inrikesministern. Scotland Yard har också ett nära samarbete med den brittiska underrättelsetjänsten organisationer för att utbyta information och personal.

Scotland Yard anställda har undersökt några av de mest berömda brottet karaktärer i historien, bland annat Jack the Ripper, DrL. Crippen, och Kray Gang. Scotland Yard är ofta fungera med andra storstadsområden polismyndigheter världen över som en modell för organisation och lösa brott, med starkt centraliserad högkvarter övervaka regionala polisstationer. För många människor har Metropolitan Police Force ett välförtjänt rykte för effektiv, medkännande, effektiv service i hela London.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.