Vad är Pasteur Institute?

Pasteur Institute är en världsberömd fransk forskningsorganisation som fokuserar på förebyggande och behandling av sjukdomen i hela världen. Förutom institutets huvudkontor i Paris, har organisationen ett antal internationella forskningsstationer utför inom forskning över hela världen. Över 2000 personer från varje kontinent arbete i Paris forskningsanläggning, bedriver spjutspetsforskning på ett brett spektrum av sjukdomar. Pasteurinstitutet allmänt betraktas som en forskningsinstitution av högsta kaliber.

grundades Denna icke-vinstdrivande av Louis Pasteur med hjälp av en internationell fond 1887. Inrättades ursprungligen för att utveckla ett vaccin mot rabies, växte Pasteurinstitutet snabbt, med Pasteur främja utvecklingen av ett starkt vetenskaplig miljö där forskare uppmuntrades att utforska en rad olika frågor och kommunicera med varandra om sina fynd. Fokus för institutet blev snabbt förebyggande och behandling av infektionssjukdomar, och Pasteurinstitutet gjorde en mycket banbrytande arbete inom området mikrobiologi. I det 20th århundradet, erkändes åtta Pastorians med Nobelpris för sitt arbete. Några av de mer anmärkningsvärda prestationer av Institut Pasteur , som den kallas på franska, omfattar upptäckter av HIV, bakteriofager, det acetylkolin-receptorn, och den bakterie som orsakar pesten. Institut Pasteur har också deltagit i utvecklingen av många vacciner och behandlingar för olika sjukdomar. Som en del av sitt uppdrag, Institut Pasteur hjälper till att bearbeta information från framväxande epidemier, utför folkhälsan uppsökande verksamhet bland utbildnings-och vaccinering, leder symposier och program föreläsning visa upp nya utvecklingen inom folkhälsoområdet, och arbetar med utveckling av nya behandlingsformer för sjukdomen. Institutet innefattar virologi, parasitologi, immunologi, och laborationer neurovetenskap, tillsammans med utrustning för forskning genetik och epidemiologi, bland andra avdelningar.

Folk från hela världen reser till studier och forskning vid Institut Pasteur. Institutet erbjuder forskarutbildning för personer på olika områden, tillsammans med eftertraktade praktikplatser för studenter fortfarande gör sina forskarstudier arbete. Toppnivå forskare inbjuds också att arbeta vid Institut Pasteur, sätter sina kunskaper i att använda till gagn för den globala folkhälsan. Finansieringen av institutet kommer från den franska regeringen, patent försäljning, privat finansiering, och licensavgifter, bland andra källor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.